Το Λύκειο Ελληνίδων Πατρών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα (ΦΩΤΟ)

Σε κλίμα αισιοδοξίας, χαράς και κεφιού πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2024 στην αίθουσα δεξιώσεων «Privilege Event House» στην Πάτρα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου υποδέχθηκαν τους συνεργάτες, τους μαθητές, τα μέλη, τους φίλους και τους υποστηρικτές του Λυκείου μας, ανταμώνοντας σε μια μέρα γλεντιού, για να αποτιμήσουν το 2023 και να υποδεχθούν το ελπιδοφόρο 2024. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

"Η Πρόεδρος κ. Πολυκρέτη Αικατερίνη στο χαιρετισμό της ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, τα μέλη του ΔΣ και του συνεργάτες μας για την προσφορά τους, καθώς και τις οικογένειες όλων για την υποστήριξή τους και εξέφρασε τις ευχές της για τη νέα χρονιά. Στο σύντομο απολογισμό της, αναφέρθηκε συνοπτικά στις ξεχωριστές και επιτυχημένες δράσεις της περασμένης χρονιάς και στην έναρξη νέων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και επισήμανε ότι το 2023 ήταν μια χρονιά εξέλιξης και προόδου για το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι η δημιουργική πορεία θα συνεχιστεί και το νέο έτος. 

Ενθουσιώδη στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε και η ανάδειξη των τυχερών της ημέρας και της νέας χρονιάς! Tης φίλης του ΛτΕ που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας και το χειροποίητο γούρι που αντιστοιχούσε σε αυτό, καθώς και των τυχερών που ανέδειξε η κληρωτίδα, με δώρα: 3 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα, στο Aegialis Hotel & Spa, Ξενοδοχείο 5 αστέρων, στην Αιγιάλη Αμοργού, Εισιτήρια για 2 άτομα και 1 Ι.Χ. για δρομολόγιο Κυλλήνη - Κεφαλλονιά ή Πάτρα – Κεφαλλονιά, και μια μονοήμερη εκδρομή για 2 άτομα 

Την εκδήλωση πλαισίωσε η νεοσύστατη και ενθουσιώδης χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών, υπό τη διεύθυνση της κυρίας Αρετής Μίγγου, καθώς και ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής αποτελούμενη από τους ταλαντούχους μουσικούς Γιάννη Οικονόμου (Βιολί), Βασίλη Παπαγεωργίου (Kλαρίνο), Λύσανδρο Παναγόπουλο (Λαούτο - Τραγούδι), Άκη Χατζημικέ (Κρουστά) και Μαρία Ξύγκα (Τραγούδι). Το παραδοσιακό γλέντι που στήθηκε κράτησε με αμείωτο κέφι μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες!!!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την παρουσία τους στον πατέρα Βασίλειο Πατσό, εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κκ Χρυσοστόμου, καθώς και στους εκπροσώπους από το «Χορευτικό Δασκάλων Νηπιαγωγών Πάτρας», τον «Πολιτιστικό Σύλλογο Μύλων (Μπεγουλακίου) Πατρών – Οι Άγιοι Απόστολοι Πέτρος και Παύλος», τον «Σορροπτιμιστικό Όμιλο Πατρών Δανιηλίς» και το «Λαογραφικό Συγκρότημα Μεγάρων».

Ευχαριστούμε επίσης θερμά για τα σημαντικά δώρα που προσέφεραν για την κλήρωση την εταιρεία με την επωνυμία «ΤΕΛΩΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΕ», το ξενοδοχείο «Aegialis Hotel &Spa», το γραφείο ταξιδίων «Papakonstantinou Quality Traveling & Services»

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους! "

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ