Συναγερμός για την κακοκαιρία εξπρές: «Χρειάζεται συνολικά προσοχή σε όλη σχεδόν τη Δυτική Ελλάδα»

Η ανάρτηση Κολυδά

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, με αφορμή την επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες καθώς και θυελλώδεις ανέμους που θα σημειωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, από σήμερα (10/02) έως και τη νύχτα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τον Θοδωρή Κολυδά, δεν αλλάζει σημαντικά το σκηνικό του καιρού, όπου σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα της ΕΜΥ, εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ το δελτίο επιδείνωσης. Παράλληλα, στην ανάρτησή του, εφιστά την προσοχή σε όλη σχεδόν την δυτική Ελλάδα.

Η ανάρτηση Κολυδά

«ΝΕΟΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ – ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ
– Δεν αλλάζει σημαντικά το σκηνικό του καιρού όπου σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα της ΕΜΥ εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ το δελτίο επιδείνωσης του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι και τη νύχτα της Δευτέρας .
– Για την Κυριακή χρειάζεται συνολικά προσοχή σε όλη σχεδόν τη Δυτική Ελλάδα και θα επηρεαστεί το Ιόνιο η Ήπειρος η δυτική Στερεά. Σταδιακά έντονες βροχές θα έχουμε σε ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από τις βραδινές ώρες στη δυτική και πιθανώς στη νότια Πελοπόννησο.
– Με τη διέλευση του μετώπου θα ενισχυθούν περαιτέρω οι άνεμοι οι οποίοι ήδη από το απόγευμα της Κυριακής φτάνουν στο Κεντρικό και ΒΑ Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ».’

stigmiotypo_othonis_1122_0.png

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ