Χαλανδρίτσα: Ετήσια Χοροεσπερίδα, κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και βράβευση Εθελοντών Αιμοδοτών (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 3.2.2024 ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας "ο Άγιος Χαράλαμπος " πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του ,την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη βράβευση των Εθελοντών Αιμοδοτών για την πολυετή προσφορά τους στους πάσχοντες συνανθρώπους μας που έχουν αναγκη αίματος.

Την ξεχωριστή αυτή για το Σύλλογο μας βράδυα μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Αιδεσιμότατος πατέρας Δημήτριος, εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσοστόμου, αρχιερατικός επίτροπος και πρωτοπρεσβύτερος του τέως Δήμου Φαρρών. Ο κ. Μπαρης Θεόδωρος Δήμαρχος Ερυμάνθου και μέλος του Συλλόγου μας.
Η κα. Μαστορακου Άννα, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας.
Ο κ. Σκιαδαρέσης Σπυρίδων, Αρχηγός Αξιωματικής αντιπολίτευσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Η κα. Σολωμού Αικατερίνη, Τομεάρχης Υγείας του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Κανελλόπουλος Διαμαντής, Αρχηγός Αξιωματικής αντιπολίτευσης Δήμου Ερυμάνθου και μέλος του Συλλόγου μας.
Ο κ. Λαλιωτης Παναγιώτης Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερυμάνθου.
Ο κ. Γουρδουπης Αναστάσιος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρυσοπηγής.
Ο κ.Μπακος Δημήτριος Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ρίου.
Ο κ. Αλοκριος Γρηγόριος Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας.
Ο κ. Πετρόπουλος Χρύσανθος Αναπληρωτής Διευθυντής της Αιμοδοσίας του ΓΝ Πατρών.
Ο κ. Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης πρωην Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας και ιδρυτής του Συλλόγου μας.
Η κα. Σαλαμουρα Αγλαΐα Πρόεδρος του Πάτρα 82 και Γ.Γ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία.
Ο κ. Δεττορακης Ιωάννης Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας.
Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των Συλλόγων, Χαλανδρίτσας ,Καλανιστρας, Σκιαδά, Κυπαρισσιου, Ξηροχωριου, Χρυσοπηγής, Σταροχωριου και Αγίου Δημητρίου.



Τη πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμότατος Πατερας Δημήτριος. Στο χαιρετισμό του μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη .Με συγκινητικα λογια, εξήρε το έργο του Συλλόγου μας και έκλεισε την ομιλία του δίνοντας στο Σύλλογο αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους ευχές για τη νέα χρονιά.

Ακολούθησε μια σύντομη ομιλία από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Θεοδωρόπουλο Αθανάσιο ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε για ένα έτος γεμάτο υγεία, αγάπη, δημιουργία, αλληλεγγύη και προσφορά. Επίσης έκανε ένα σύντομο απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε,με αναφορά στην ανοδική πορεία του Συλλόγου, αφού το έτος 2023 τελείωσε συγκεντρώνοντας 1700 μονάδες, περίπου 200 περισσότερες από το 2022.

Από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν η βράβευση των χρυσών, αργυρών και χάλκινων αιμοδοτών μας. Τα μετάλλια παρέδωσαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι μας, δίνοντας παράλληλα, ο καθένας με τη σειρά του ,ευχές στο Σύλλογο, στους αιμοδότες και στους φίλους του συλλόγου που παρευρέθηκαν στη γιορτή μας. Για την πολύτιμη, πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά τους βραβεύτηκαν επίσης από τον Διοικητή του ΠΓΝ Ρίου η κα Ανθούλα Τσιμα και από τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας ο κ.Κουκουζελης Γεώργιος. Ακολούθησε γλέντι,το οποίο τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες με την υπόσχεση να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί του χρόνου.
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ