Super League, Πανσερραϊκός-Άρης 1-1: Η τελευταία λέξη άνηκε στον Άλεξιτς

Παιχνίδι με σασπένς στις Σέρρες για την 21η αγωνιστική της Super League. Ο Άρης με γκολ του Μορόν προηγήθηκε στο ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό κι όλα έδειχναν πως θα πάρει τη νίκη. Όμως ο Άλεξιτς είπε την τελευταία λέξη στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Αποτέλεσμα που μοιάζει σα νίκη για τους γηπεδούχους, στο χρονικό σημείο που ήρθε.

Έτσι ο Άρης ανέβηκε στους 34 βαθμούς μοιάζοντας να… τρέχει μόνος του στην 5η θέση. Ο Πανσερραϊκός πήγε στους 23 και δεν απειλείται όντας στο +11 από τις τελευταίες θέσεις.

Το σουτ του Μορόν στο 9’ ήταν η πρώτη προσπάθεια στο ματς που άρχισε με αναγνωριστικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Τρία λεπτά μετά την κεφαλιά του Μπετανκόρ σταμάτησε ο Κουέστα.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι ήρθε λίγο πριν το ημίωρο. Στο 28’ ο Οντουμπάτζο έκανε το γύρισμα, ο Σουλεϊμάνοφ όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Χοβάν που έσωσε την ομάδα του.

Ο Πανσερραϊκός «απάντησε» στο 35’ με τη δική του μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπετανκόρ κατέβασε την μπάλα, σούταρε ενώ ήταν εντός περιοχής, με τον Κουέστα να κρατά το μηδέν για τον Άρη.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν υπήρξε άλλη ευκαιρία. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Άρης σχετικά νωρίς άνοιξε το σκορ. Στο 52’ με τον συνήθη ύποπτο, Μορόν. Ο επιθετικός του Άρη έγινε κάτοχος της μπάλας εντός περιοχής και με ωραίο σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Χοβάν για το 0-1!

Μάλιστα ακολούθησε η πολύ ωραία κίνηση του στράικερ των «κίτρινων», καθώς σήκωσε μια φανέλα που έγραφε «Άλκης» και είχε τον αριθμό «19», στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού φιλάθλου της ομάδας που δολοφονήθηκε πριν δύο χρόνια.

Τα κόρνερ που κέρδισε ο Πανσερραϊκός αμέσως μετά το γκολ που δέχτηκε, δεν έφεραν αποτέλεσμα. Το ίδιο και το σουτ του Μπετανκόρ στη μία ώρα αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά στο 66’ με το σουτ του Σαβέριο να σταματά ο Χοβάν.

Ο Ουεντραόγκο στο 82’ είχε άστοχο σουτ και δεν απείλησε. Ο Μπετανκόρ στο 88’ δεν ανησύχησε τον Κουέστα. Όμως η επιμονή του Πανσερραϊκού έφερε αποτέλεσμα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Μετά από σέντρα που έγινε απ’ τα αριστερά, ο Άλεξιτς νίκησε στον αέρα τον Μοντόγια και μαζί νίκησε και τον Κουέστα ισοφαρίζοντας σε 1-1 λίγο πριν το τέλος και των καθυστερήσεων!

Έτσι το ματς ολοκληρώθηκε με ισοπαλία, την οποία χάρηκαν περισσότερο οι γηπεδούχοι με τον τρόπο που ήρθε.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

Κίτρινες: Θυμιάνης, Στάικος, Ουεντραόγκο, Δεληγιαννίδης, Άλεξιτς – Οντουμπάτζο, Μοντόγια.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Θυμιάνης, Μπέργκτρομ, Πηλέας (72’ Σοφιανός), Δεληγιαννίδης (90’+4’ Γούλερι), Στάικος (72’ Οικονόμου), Ουεντραόγκο, Τομάς (79’ Άλεξιτς), Ουάρντα, Ντανκερλουί, Μπετανκόρ.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Βέλεθ (82’ Ρόουζ), Μοντόγια, Βερστράτε, Τζούρασεκ (82’ Φετφατζίδης), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (82’ Ζαμόρα), Μορόν.

https://www.newsbomb.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ