Ο Νεκτάριος Φαρμάκης στην Αμβρακία οδό μαζί με τον Πρωθυπουργό ΦΩΤΟ

Στα εγκαίνια της Αμβρακίας Οδού βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας και σε ανάρτησή του σημείωσε:
Μία ακόμα εκκρεμότητα του παρελθόντος κλείνει σήμερα με την παράδοση ολόκληρης της Αμβρακίας Οδού σε κυκλοφορία. Παρουσία του πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη, της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών, βουλευτών και όλων των τοπικών φορέων, είχα την ευκαιρία να εκφράσω την ικανοποίησή μου γιατί η Δυτική Ελλάδα έχει περάσει από την εποχή των «λόγων» στην εποχή των «έργων».
Η Αμβρακία Οδός «δένει» την Αιτωλοακαρνανία με τη δυτική Ήπειρο και το νότιο Ιόνιο, διαμορφώνοντας μία νέα γεωγραφική ενότητα με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Σειρά τώρα πρέπει να πάρουν, η σύνδεση του Αγρινίου και του Πλατυγιαλίου με την Ιόνια Οδό. Ο δρόμος από το Πλατυγιάλι μέχρι το Καρπενήσι μέσω Αγρινίου, μπορεί να αποτελέσει τη νέα διαγώνια οδό ανάπτυξης της χώρας.
Από την πλευρά μας, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, να διεκδικούμε και να αγωνιούμε για τον τόπο μας. Κάθε μέτρο προόδου που κερδίζουμε είναι και μέτρο προκοπής για τους συμπολίτες μας!
Χαιρετισμός στην εκδήλωση για την παράδοση του έργου του νέου οδικού άξονα «Άκτιο-Αμβρακία» : https://youtu.be/sWs4aNIqzQY


 

Διαβάστε επίσης