Σειρά εκδηλώσεων την Τρίτη από το ΕΑΠ

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και τα Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος σας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος (Πάροδος Αριστοτέλους 18, 26335, Πάτρα).

Θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και της Ελληνικής Παιδείας, όπου ο Επίκουρος Καθηγητής της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΕΑΠ Στασινός Σταυριανέας θα εκφωνήσει τον Πανηγυρικό της Ημέρας, με θέμα «Η φιλοσοφία ως τέχνη του βίου στην ελληνική αρχαιότητα και σήμερα». Θα ακολουθήσει η αναγόρευση του μέλους ΔΕΠ της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, κ. Αργυρώς Λουκάκη σε Ομότιμη Καθηγήτρια και η απόδοση τιμητικών πλακετών στα αφυπηρετήσαντα μέλη ΔΕΠ της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, κ.κ. Κωνσταντίνο Αγόρα, Μαργαρίτα Δρίτσα και Αγγελική Πετροπούλου, στο αφυπηρετήσαν μέλος ΔΕΠ της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου και στην οικογένεια της εκλιπούσας Αναπληρώτριας Καθηγήτριας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Φωτεινής Καριώτου.

Για να δείτε ζωντανά την εκδήλωση, μπορείτε να επισκεφθείτε το σύνδεσμο: https://youtube.com/live/j13Qb8ckkBs?feature=share

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ