Αιμιλία Γερουλάνου: Συγκίνηση στην κηδεία της μητέρας του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Παρόντες ο Παύλος και η Άννα Μαρία

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Αιμιλίας Γερουλάνου. Η μητέρα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Γερουλάνου, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών. Ήταν πρόεδρος του Μουσείου Μπενάκη από το 2005.

Το τελευταίο αντίο είπαν στη μητέρα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Γερουλάνου, Αιμιλία Γερουλάνου, οι συγγενείς, οι φίλοι, οι συνεργάτες της, καθώς και πλήθος κόσμου που προσήλθε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για την εξόδιο ακολουθία.

Η εκλιπούσα ήταν πρόεδρος του Μουσείου Μπενάκη και ήταν πολλοί οι πολιτικοί, οι καλλιτέχνες και άλλοι, οι οποίοι θέλησαν να της απευθύνουν το ύστατο χαίρε.

Παρών στην τελετή ήταν ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η μητέρα του Άννα – Μαρία, που έχουν στενούς φιλικούς δεσμούς με την οικογένεια Γερουλάνου.

Δίπλα στον Παύλο Γερουλάνο και την οικογένειά του βρέθηκαν πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον πρόεδρο του κινήματος, Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο Δημήτρης Μάντζος, ο Παύλος Χρηστίδης και η Νάντια Γιαννακοπούλου στάθηκαν, επίσης, δίπλα στον συνάδελφό τους, καθώς και ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Το παρών έδωσε ακόμη ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του Άννα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ