Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Στοιχεία - κλειδιά στο κινητό του θύματος βλέπουν οι Αρχές - «Οργώνουν» την περιοχή για να το βρουν

Ήταν συνδεδεμένο στο διαδίκτυο τη μοιραία νύχτα

«Οργώνουν» το Μεσολόγγι οι Αρχές για να βρουν το κινητό του Μπάμπη, καθώς εκτιμούν ότι σε αυτό κρύβονται στοιχεία – «κλειδιά» για την υπόθεση της δολοφονίας του, τη στιγμή που ο προφυλακισμένος κρεοπώλης εξακολουθεί να τηρεί ακλόνητη στάση και να μην ομολογεί.

Με τον 50χρονο κρεοπώλη να έχει πέσει σε σειρά αντιφάσεων στις καταθέσεις του για τη μοιραία νύχτα, οι Αρχές «βλέπουν» πως στο κινητό του Μπάμπη κρύβονται στοιχεία που μπορεί να «ξεδιπλώσουν» το «κουβάρι» της δολοφονίας, που έχει συγκλονίσει το Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News, το κινητό του Μπάμπη συνδέθηκε την μοιραία νύχτα στο διαδίκτυο, ενώ ήταν στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη.

Όπως μετέδωσε το Live News, το κινητό δεν εκπέμπει από το Μεσολόγγι γιατί είναι κλειστό, ωστόσο πραγματοποιούνται έρευνες μέσα στην πόλη, γιατί οι Αρχές θεωρούν ότι ο κρεοπώλης κάπου πέταξε το τηλέφωνο.

Στο μεταξύ, μιλώντας στο Live News σχετικά με την πορεία των ερευνών, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν/α Αττικής τόνισε πως δεν φαίνεται να προκύπτει συνεργός στην υπόθεση της συγκλονιστικής δολοφονίας του Μπάμπη.

«Τα στοιχεία μέχρι στιγμής δεν δείχνουν να υπάρχει κάποιος συνεργός. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους μιλούσε ο χασάπης, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο στοιχείο που να βάζει κάποιο άλλο πρόσωπο στο κάδρο των ερευνών», τόνισε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

Μεσολόγγι: Νέα ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα που δολοφονήθηκε ο 31χρονος - Καταρρέουν οι ισχυρισμοί του κρεοπώλη (ΦΩΤΟ)

 

Διαβάστε επίσης