Συνταγή για κρεατόσουπα με μοσχάρι. Θρεπτική μοσχαρόσουπα για το μεσημεριανό όλης της οικογένειας με τριμμένη ντομάτα και τζίντζερ. Μπορείτε να φτιάξετε αυτή τη κρεατόσουπα και για το μεσημεριανό στο ολοήμερο ή στον παιδικό σταθμό. Με το καλύτερο κομμάτι κρέατος, το μοσχάρι, λαχανικά και μυρωδικά, αυτή η σουπίτσα είναι σκέτο βάλσαμο, τώρα που έπεσαν οι θερμοκρασίες για τα καλά. Μία συνταγή της φίλης μας Natasa Cuka.
Υλικά
- Μοσχάρι 1/2 κιλό
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γραμμάρια περίπου
Για τη κρεατόσουπα
- κρεμμυδι 1 ξερό
- σέλινο 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο
- καρότο 1-2
- πατατες 1-2
- αλατι Κατά βούληση
- πιπέρι Κατά βούληση
- πάπρικα 1 κουταλάκι του γλυκού γλυκιά
- ντοματα 1
- τζίντζερ 1/2 κουταλάκι του γλυκού
- νερό 400 ml περίπου