Beverly Hills 90210: Πέθανε ο ηθοποιός Ντέιβιντ Γκέιλ

Ήταν ο αρραβωνιαστικός της Μπρέντα

Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός, Ντέιβιντ Γκέιλ, γνωστός για το ρόλο του ως αρραβωνιαστικός της Μπρέντα Γουόλς που ενσάρκωσε η Σάνεν Ντόχερτι στη δημοφιλή σειρά «Beverly Hills 90210».

Την είδηση επιβεβαίωσαν ο φίλος του Πίτερ Φεριέρο, καθώς και η αδερφή του Κέιτι Κολμενάρες.

Στη σειρά «Beverly Hills 90210», που σημάδεψε τη δεκαετία του ’90, ο ηθοποιός ενσάρκωσε τον χαρακτήρα του Στιούαρτ Κάρσον, ο οποίος αρραβωνιάστηκε, έστω και για λίγο, την Μπρέντα Γουόλς. 

«Μόλις μου είπαν οι φίλοι του ότι ο Ντέιβιντ Γκέιλ πέθανε», είπε ο οικοδεσπότης και παραγωγός του podcast Beverly Hills 90210 Show, Πίτερ Φερέιρο.

david-gale.jpg.jpg

«Είμαι τόσο στενοχωρημένος από αυτά τα νέα. Τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω».

«Δεν υπήρξε ούτε μια μέρα στη ζωή μου που δεν ήσουν μαζί μου, δίπλα μου. Πάντα ο καλύτερός μου φίλος, έτοιμος να αντιμετωπίσει οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Δεν θα είμαι ποτέ ίδια, αλλά θα σε κρατάω τόσο σφιχτά κάθε μέρα στην καρδιά μου, πανέμορφε, στοργικέ, καταπληκτικέ άνθρωπε που λείπεις κάθε δευτερόλεπτο κάθε μέρα για πάντα», έγραψε η αδερφή του σε ανάρτησή της στο Instagram.

Ο Γκέιλ ήταν επίσης γνωστός για τον ρόλο του Joe Scanlon κατά τη διάρκεια δύο σεζόν του «Port Charles». Η τελευταία του εμφάνιση ήταν το 2008 στο «The Belly of the Beast».

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ