Ηλεία: Θλίψη για την 38χρονη Γεωργία που παρασύρθηκε από χείμαρρο - «Δεν ξέρω που πήγαιναν μέσα στην κακοκαιρία»

Παραμένει αγνοούμενος ο σύντροφός της

Απαρηγόρητη είναι η οικογένεια της Γεωργίας που ανασύρθηκε νεκρή σήμερα το πρωί  μετά από έρευνες για τον εντοπισμό της ίδιας και του 45χρονου αρραβωνιαστικού της, όταν το αυτοκίνητό τους παρασύρθηκε από χείμαρρο το βράδυ της Δευτέρας στην Ηλεία.

«Δεν σήκωναν τα τηλέφωνα. Από χθες το βράδυ πήγε ο νους μας εκεί» λέει στο newsit.gr ο γαμπρός της άτυχης Γεωργίας που έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε μαζί με τον σύντροφό της από χείμαρρο, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε στην Ηλεία.

Η 38χρονη γυναίκα εντοπίστηκε κοντά σε γεφύρι, στο Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και ο σύζυγος της μίας αδερφής της αναφέρει στο newsit.gr «δεν ξέρουμε τί, πως, που πήγαιναν μέσα στην κακοκαιρία. Μόλις είδα αυτή την είδηση, πήρα τηλέφωνο, προσπάθησα να επικοινωνήσουμε να δούμε τι συμβαίνει. Μετά περιμέναμε και εμείς ενημέρωση από τα ειδησεογραφικά».

Οι γονείς και οι δύο αδερφές της αδικοχαμένης Γεωργίας βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο σύζυγος της αδερφής της άτυχης γυναίκας περιγράφει τις αγωνιώδεις στιγμές πριν ενημερωθούν ότι όντως ήταν ο δικός τους άνθρωπος που έχασε με αυτόν τον τρόπο τη ζωή της. «Είχαμε κάποια ελπίδα μέχρι σήμερα το πρωί. Από χθες το βράδυ διαβάζαμε ότι το αυτοκίνητο ήταν ταξί και τα ταξί σε ένα χωριό του νομού Ηλείας είναι λίγα. Ο αρραβωνιαστικός της Γεωργίας είχε ταξί και πήγε ο νους μας εκεί. Δεν σήκωναν τα τηλέφωνα». Και συμπληρώνει «γενικά όταν την παίρναμε τηλέφωνο, ανταποκρινόταν κατευθείαν, θα σου απαντούσε αμέσως».

Αναπάντητα είναι τα ερωτήματα για αυτή την τραγωδία, με την οικογένεια της Γεωργίας να είναι σε βαθύ πένθος και πλέον όλοι προσεύχονται να βρεθεί ζωντανός ο αρραβωνιαστικός της αδικοχαμένης γυναίκας.

Ηλεία: Αγωνιώδεις οι έρευνες για τον οδηγό που παρασύρθηκε από χείμαρρο - Πού βρέθηκε η σορός της 38χρονης αρραβωνιαστικιάς του (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ