Θεσσαλονίκη: Αρνείται τη συμμετοχή του ο 34χρονος στη δολοφονία της Γεωργίας Μουράτη

Αυτή την ώρα, απολογείται ο 39χρονος σύντροφος της

Ύστερα από τρεις ώρες ολοκληρώθηκε η απολογία του 34χρονου, ενός εκ των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου, Γεωργίας Μουράτη, στη Θεσσαλονίκη.   

Ο 34χρονος επιμένει ότι δεν συμμετείχε στη δολοφονία της Γεωργίας Μουράτη στη Θεσσαλονίκη και ότι περίμενε στο αυτοκίνητο, την ώρα που ο 39χρονος φίλος του και σύντροφος της εγκύου έπραξε το φρικιαστικό έγκλημα. «Ήμουν εκεί για να την ακινητοποιήσουμε, επειδή δέχτηκα την πρόταση του να κάνουμε μια ψεύτικη ληστεία, χωρίς να πάθει τίποτα η κοπέλα. Όταν πήρε το μαχαίρι στα χέρια του, μου ζήτησε να φύγω. Βγήκα από την οικοδομή και περίμενα στο αυτοκίνητο. Τότε ήρθε και μου είπε ότι τη σκότωσε. Δεν γνώριζα τίποτα. Τα είχε προσχεδιάσει όλα εκείνος. Φοβήθηκα για μένα και την οικογένεια μου», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του.

Αυτή την ώρα, απολογείται ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας Μουράτη, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν πίνει ούτε νερό, παρά μόνο καφέ και καπνίζει συνεχώς. Μάλιστα, όση ώρα περίμενε για να ολοκληρωθεί η απολογία του 34χρονου ζήτησε να πιει “ζεστό καφέ, γλυκό, ελαφρύ”. 

Μιλώντας στο MEGA η μητέρα του κατηγορούμενου ανέφερε: «Έχει γίνει ένα έγκλημα, χάθηκε μία γυναίκα, είμαι πολύ θυμωμένη. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ, δεν ξέρω. Εδώ χάθηκε μία κοπέλα, να πάω που θα απολογηθεί; Πώς θα απολογηθεί σε αυτό το παιδί; Τι θα πει σε αυτό το παιδί; Τι θα πει σε αυτή τη μάνα, «συγγνώμη που σου “έφαγα” την κόρη σου;». Το ξέρω ότι δεν ευθύνομαι, αλλά δεν παύει να είμαι η μάνα του φονιά».

Όπως δήλωσε η μητέρα του δράστη, νιώθει πως «θέλει να ανοίξει η γη να την καταπιεί». Παράλληλα, ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την κόρη της, παρά μόνο ότι την είχε χτυπήσει.

«Μία μάνα έχασε την κόρη της και μία κόρη έχασε τη μάνα της. Καταλαβαίνετε τι έχει κάνει; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω για ποιον να κλάψω. Ντρέπομαι να βγω έξω στον κόσμο. Ντρέπομαι, κλαίω μέρα νύχτα».

Όπως δήλωσε η ίδια, από τη μία θέλει να κλάψει για το παιδί της, από την άλλη όμως νιώθει θυμό.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ