Θεσσαλονίκη: Το μπαούλο που μετέφεραν τη σορό της 41χρονης εγκύου - Καρέ- καρέ οι κινήσεις των δραστών (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ντοκουμέντα από τη δολοφονία

Φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο από το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου όπου ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας Μουράτη μαζί με το φίλο του έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο τους και δολοφόνησαν την έγκυο γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο αποκλειστικό υλικό που εξασφαλίσαμε αποτυπώνεται καρέ – καρέ η δράση των δύο φίλων μετά τη δολοφονία της 41χρονης γυναίκας, αλλά και οι τελευταίες στιγμές της άτυχης γυναίκας. Σε μια από τις φωτογραφίες αυτές φαίνονται οι δύο φίλοι να κουβαλάνε το μπαούλο μέσα στο οποίο τοποθέτησαν το άψυχο κορμί της άτυχης γυναίκας.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ειδεχθές έγκλημα, όπου η 41χρονη Γεωργία Μουράτη δέχτηκε τρεις μαχαιριές στο λαιμό της από τον σύντροφο της ξεκινάει στις 22:50 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Εκείνη τη στιγμή, όπως βλέπετε και στις παρακάτω δύο φωτογραφίες, ο 39χρονος και η 41χρονη σύντροφος του φτάνουν στην οδό Αριστείδου και μπαίνουν στην πολυκατοικία που διέμεναν

Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν ακριβώς μεσάνυχτα της 1ης Ιανουαρίου του 2023,  όταν ο σύντροφος της Γεωργίας βγαίνει από την πολυκατοικία της οδού Αριστείδου και τρέχει.  

Ένα λεπτό  αργότερα ο φερόμενος ως δολοφόνος της 41χρονης γυναίκας κινείται μαζί με τον 34χρονο συνεργό του σε δρόμο κοντινό με το διαμέρισμα που έγινε η δολοφονία.

Έχουν περάσει περισσότερα από 16 λεπτά, όταν  οι δύο άνδρες βγαίνουν αυτή τη φορά μαζί από το διαμέρισμα της οδού Αριστείδου, ενώ πέντε λεπτά πριν από τη μια οι δύο τους κινούνται σε παράπλευρο δρόμο της περιοχής. Ο σύντροφος της 41χρονης κρατάει στα χέρια του μια σακούλα, όπου μέσα σε αυτή εκτιμάται ότι υπήρχαν αντικείμενα της Γεωργίας. Η σακούλα πετάχτηκε με σκοπό να ενισχύσει το σενάριο του φερόμενου δράστη που υποστήριζε ότι η σύντροφος του πήρε πράγματα της κι έφυγε από το σπίτι.

 

 

Στις 00:58, στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, αποτυπώνεται ένα ασήμι αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει στον 34χρονο και μέσα σε αυτό φαίνεται να τοποθετήθηκε το μπαούλο με την σορό της άτυχης γυναίκας και μεταφέρθηκε σε δύσβατη περιοχή της Χαλκιδικής.       

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ