Δυτ. Ελλάδα : Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 32χρονο, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο Γιώργο Μπαρογιάννη ΦΩΤΟ

Το μεσημέρι της Τρίτης θα αποχαιρετήσουν για το πιο μακρινό του ταξίδι, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί τον άτυχο Γεώργιο Μπαρογιάννη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι των Θεοφανίων στη Μυρτιά Ηλείας.

Η κηδεία του άτυχου 32χρονου θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς.

Το χρονικό

Ήταν περασμένες 2:00 το μεσημέρι των Θεοφανίων όταν -σύμφωνα και με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς»- ο 33χρονος Γιώργος κινούνταν στο χωριό με το μηχανάκι του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε μαντρότοιχο σπιτιού, στο δρόμο που οδηγεί προς Άγιο Ηλία, κοντά στο ξενοδοχείο «Ζορμπάς» που βρίσκεται στην περιοχή.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο θάνατός του, ακαριαίος. Άνθρωποι της γειτονιάς άκουσαν τον δυνατό θόρυβο της πρόσκρουσης και βγήκαν έξω να δουν τί συνέβη, και αντίκρισαν το άτυχο παλικάρι στο οδόστρωμα χωρίς τις αισθήσεις του.

Επιτόπου στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου εκεί δυστυχώς, οι γιατροί, απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του. Στο σημείο βρέθηκαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Πύργου για να ξεπλύνουν το οδόστρωμα, ενώ προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας του Πύργου.

Όλοι όσοι τον γνώριζαν, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για έναν καλοσυνάτο άνθρωπο, δοτικό, εργατικό που αγαπούσε τον τόπο του…

Ο Γιώργο Μπαρογιάννης, ζούσε στη Μυρτιά και ασχολούνταν με γεωργικές εργασίες. Μεγάλη του αγάπη, τα τρακτέρ και τα δίκυκλα… αγάπη που όπως αποδείχθηκε, στάθηκε μοιραία για την ίδια του τη ζωή…

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ