Πάτρα - αποκάλυψη: Αυτή είναι η μοιραία σόμπα που "κόλλησε" στην ηλικιωμένη-Σοκαρισμένοι ακόμα και οι Πυροσβέστες (ΦΩΤΟ)

ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ 83ΧΡΟΝΗΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Ακόμη και οι έμπειροι πυροσβέστες έπαθαν σοκ μόλις μπήκαν αργά το μερσημέρι της Παρασκευής στο ισόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην οδό Βασιλειάδου 47-49 και είδαν την άτυχη 83χρονη ένοικο να έχει τραυματιστεί σοβαρά, όταν είχε κολήσει επάνω της μία σόμπα.

Με τη βοήθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ κατάφεραν να ξεκολήσουν το θερμαντικό σώμα που βλέπετε στην φωτογραφία και στη συνέχεια η ηλικιωμένη να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο όπου διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. 

Όπως έγραψε από την πρώτη στιγμή το tempo24.news η γυναίκα έμενε μόνη της, ωστόσο ήταν αρκετά κοινωνική, κυκλοφορούσε στη γειτονιά και αρκετά συχνά πήγαινε για καφέ σε κατάστημα της περιοχής. Το μεσημέρι ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε πάνω στη σόμπα με οδυνηρά αποτελέσματα, αφού κάηκαν τα ρούχα της και υπέστη εγκαύματα τρίτου και τέταρτου βαθμού.Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως ένοικος της πολυκατοικίας κατάφερε να την βγάλει από το διαμέρισμά της τραβώντας την με το χαλί πάνω στο οποίο είχε πέσει μαζί με τη σόμπα. 

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ με τη συνοδεία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ την μετέφεραν πολύ γρήγορα στο Νοσοκομείο και το πολύ σοβαρό περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους γιατρούς ωστόσο όπως προαναφέρθηκε η κατάσταση της υγείας της 83χρονης εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ "ΚΟΛΛΗΣΕ" ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΗ 83ΧΡΟΝΗ

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΙΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ