Αγία Παρασκευή: Τρεις ανήλικοι επιτέθηκαν σε 13χρονο - Τον απείλησαν ότι θα τον μαχαιρώσουν με σουγιά

Του έβγαλαν τα παπούτσια και τον βιντεοσκοπούσαν

Δύο συμμαθητές του και ένας άγνωστος επιτέθηκαν σε 13χρονο ενώ είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα στην Αγία Παρασκευή, το απόγευμα της Τρίτης (2/1). Την καταγγελία έκανε ο πατέρας του 13χρονου στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής και όπως είπε η επίθεση έγινε σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι τους επί της οδού Λυκείου.

Συγκεκριμένα ένας 14χρονος, ο οποίος πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με τον 13χρονο, τον πλησίασε και τού είπε «έλα λίγο πιο απόμερα». Στη συνέχεια ο 14χρονος μαζί με έναν 16χρονο τον ακινητοποίησαν κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα και ένα τρίτο, άγνωστο άτομο τραβούσε βίντεο με το κινητό του.

Αφού πρώτα τον έψαξαν αν έχει πάνω του κινητό τηλέφωνο ή χρήματα, τού έβγαλαν τα παπούτσια και τον υποχρέωσαν να τους ακολουθεί στον δρόμο ξυπόλητος με την απειλή ότι δεν θα ξαναδεί τον σκύλο του. Ταυτόχρονα τον χτύπησαν με γροθιά. Επίσης τον ανάγκασαν να γονατίσει και να αναφερθεί σε δύο κορίτσια μιλώντας υβριστικά και χυδαία για εκείνες μπροστά στην κάμερα του κινητού τηλεφώνου με το οποίο τον κατέγραφαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι τρεις δράστες φεύγοντας, τον απείλησαν ότι θα τον μαχαιρώσουν με σουγιά αν μιλήσει σε κανέναν, ενώ ο 14χρονος ανέφερε πως ο τρίτος της παρέας κατέχει ένα πιστόλι, τύπου Glock και ότι θα τον σκοτώσει.

Μάλιστα, λίγη ώρα νωρίτερα φαίνεται πως τα ίδια άτομα είχαν πετάξει αυγά στο διαμέρισμα που μένει μαζί με την οικογένειά του ανήλικος μαθητής, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχαν λερώσει με χάμπουργκερ το Ι.Χ. αυτοκίνητο του πατέρα του 13χρονου.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ