Με εμβόλιμη αγωνιστική το «αντίο» της Super League στο 2023

Με αγωνιστική δραστηριότητα, Τετάρτη και Πέμπτη, η Stoiximan Super League αποχαιρετά το 2023.

Η εικόνα στα γήπεδα της Stoiximan Super League το προηγούμενο τριήμερο προκαλούσε θλίψη. Ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται, να σκοράρουν και να πανηγυρίζουν σε άδειες εξέδρες. Η απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει την πρόσβαση στους φιλάθλους με το πρόσχημα της καταπολέμησης της βίας, ζημιώνει πρωτίστως τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media, εκφράζοντας την αντίθεσή του με τα κυβερνητικά μέτρα κάνοντας λόγο για βουβά γήπεδα και «παγωμένα» συναισθήματα δίχως παλμό.

Παναθηναϊκός

Αποδεκατισμένος θα μεταβεί ο Παναθηναϊκός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για το αυριανό παιχνίδι με τον Βόλο.

Οι Χουάνκαρ, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούρισιτς, Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έμειναν στην Αθήνα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Αϊτόρ να προπονείται και να επιστρέφει στην δράση, όπως και ο Μλαντένοβιτς που εξέτισε την ποινή του.

ΑΕΚ

Ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επισκέφτηκαν το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη και το νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού».

Οι κιτρινόμαυροι υπέγραψαν αυτόγραφα, έβγαλαν φωτογραφίες και έπαιξαν με τα παιδιά, ενώ τους μοίρασαν δώρα εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

megatv.com

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ