ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: «Το πρόβλημα δεν είναι το πρόσωπο του επικεφαλής της Super League, αλλά η βία στα γήπεδα»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενόψει του προγραμματισμένου για σήμερα Δ.Σ. της Super League, μετά τη πρόταση μομφής εναντίον του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, από τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης δημοσίευσε τη δική της θέση σχετικά.

«Το πρόβλημα στην παρούσα στιγμή δεν είναι το πρόσωπο του επικεφαλής της Super League, αλλά το θέμα της βίας στα γήπεδα, που βεβαίως και αφορά ΟΛΟΥΣ και όχι μία ομάδα ούτε ένα πρόσωπο,» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με τους Αρκάδες να ξεκαθαρίζουν: «μείς δεν συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδικασία». 

Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης αναφέρει:

«Το πρόβλημα στην παρούσα στιγμή δεν είναι το πρόσωπο του επικεφαλής της Super League, αλλά το θέμα της βίας στα γήπεδα, που βεβαίως και αφορά ΟΛΟΥΣ και όχι μία ομάδα ούτε ένα πρόσωπο.

Το θέμα της πρότασης μομφής αυτή τη στιγμή αποπροσανατολίζει το βασικό πρόβλημα, που είναι ΜΟΝΟ η αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα. Το να ανοίξουμε τώρα τέτοιο ζήτημα όχι μόνο δεν επιλύει το θέμα, αλλά καθιστά την αντιμετώπισή του ακόμη πιο δύσκολη.

Κατά τούτο, λοιπόν, εμείς δεν συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδικασία. 

Προτρέπουμε δε όλες τις πλευρές να σταθούν με ψυχραιμία και με ουσιαστικές πράξεις για την πραγματική αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα». 

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ