Αυτοκτονία ο θάνατος της 29χρονης υπαξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας – Τύλιξε καλώδιο στον λαιμό της

Στη Λάρισα

Συγκλονισμένη είναι η Λάρισα από την είδηση του θανάτου μιας 29χρονης υπαξιωματικού της πολεμικής αεροπορίας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η 29χρονη δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία της χθες το πρωί της Δευτέρας (27/11), ενώ δεν απαντούσε και σε συνεχόμενες κλήσεις που λάμβανε.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, άμεσα οι ιθύνοντες κινητοποιήθηκαν, έφτασαν στο διαμέρισμά της εντός των οικημάτων της 110 ΠΜ και προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα ανησυχώντας για το γεγονός ότι δεν έδινε σημεία ζωής.

Τελικά, την εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ στο σημείο έσπευσε εκτός της αστυνομίας και ασθενοφόρο προκειμένου να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρή.

H τοπική ιστοσελίδα μεταδίδει ότι η 29χρονη προχώρησε στην πράξη αυτή μέσα στο μπάνιο του διαμερίσματός της, με ένα καλώδιο το οποίο τύλιξε στο λαιμό της.

Παραγγέλθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας νεκροψία – νεκροτομή η οποία θα γίνει σήμερα Τρίτη, ενώ διεξάγεται έρευνα για τους λόγους για τους οποίους η άτυχη κοπέλα προχώρησε στην αυτοκτονία.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ