Πάτρα: Συνάντηση αντιπροσωπείας εμπόρων με την Διοίκηση της ΔΕΥΑΠ

Για τα ακραία καιρικά φαινόμενα

H "Εμπορική Ανανέωση" σε ανακοίνωση της αναφέρει: 

Σε κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας  εμπόρων με την Διοίκηση της ΔΕΥΑΠ με θέμα τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πρόκειται να επηρεάσουν την πόλη μας το επόμενο 24ωρο.

Συμφωνήθηκε να περιφρουρηθούν από υπαλλήλους της ΔΕΥΑΠ τα «επικίνδυνα» σημεία στο κέντρο αλλά και στις περιφερειακές αγορές, έτσι ώστε αν χρειαστεί, να επέμβουν άμεσα.

Μας διαβεβαίωσαν ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα σε συνεννόηση με την Πυροσβεστική και την Αστυνομία για την διαφύλαξη των επιχειρήσεων μας από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ο κ. Παπανικήτας μας ενημέρωσε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη εργασίες στην Όθωνος Αμαλίας, για την ανεμπόδιστη απορροή των υδάτων και γίνεται μία υπερπροσπάθεια από τα συνεργεία του Δήμου για τον καθαρισμό των φρεατίων αποχέτευσης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Παπανικήτας, ο Αντιπρόεδρος κ. Κλάδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μελάς, ο επικεφαλής της Εμπορικής Ανανέωσης κ Ρούπας, ο Ανεξάρτητος σύμβουλος του ΕΕΣΠ κ. Σολωμός, ο κ. Νικολουλόπουλος, ο κ. Παναγιωτόπουλος και ο κ. Σπυρόπουλος.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ