Κολύμβηση: Δεύτερο παγκόσμιο ρεκόρ στη Βουδαπέστη η ΜακΚίοουν

 

Η Αυστραλή Ολυμπιονίκης του Τόκιο  δεν αρκέστηκε στη χθεσινή (20/10) κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ στα 50μ. ύπτιο, του μοναδικού που δεν είχε στην κατοχή της στα αγωνίσματα του υπτίου, και σήμερα πέτυχε στη Βουδαπέστη ακόμη ένα ρεκόρ, αυτή τη φορά στα 100μ.

Ηαπίθανη Κέιλι ΜακΚίοουν δεν αρκέστηκε στη χθεσινή (20/10) κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ στα 50μ. ύπτιο, του μοναδικού που δεν είχε στην κατοχή της στα αγωνίσματα του υπτίου, και σήμερα πέτυχε στη Βουδαπέστη ακόμη ένα ρεκόρ, αυτή τη φορά στα 100μ.

Η Αυστραλή Ολυμπιονίκης του Τόκιο τερμάτισε σε 57.33 στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στην ουγγρική πρωτεύουσα, βελτιώνοντας το 57.45 που είχε πετύχει στις 13 Ιουνίου 2021 στην Αδελαΐδα, κατά τη διάρκεια του εθνικού πρωταθλήματος της χώρας της.

Η 22χρονη κολυμβήτρια είχε πλησιάσει το ρεκόρ της και την περασμένη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, όταν τερμάτισε σε 57.63, αλλά τελικά φύλαγε το... καλό για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς, της οποίας φυσικά είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια.

Στα αξιοσημείωτα της 2ης ημέρας, επίσης, η νέα νίκη του Κινέζου Χαϊγιάνγκ Κιν στα 50μ. πρόσθιο με 26.30, με τον Άνταμ Πίτι να είναι πάντως ανταγωνιστικός και να παίρνει τη δεύτερη θέση με 26.79. Πολύ καλή εμφάνιση και από τη Σιομπάν Χόγκι από το Χονγκ Κονγκ, που πέτυχε το «3 στα 3» στα 200μ. ελεύθερο και με χρόνο 1:54.08 βελτίωσε το ρεκόρ αγώνων που είχε πετύχει στην Αθήνα.

https://www.real.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ