Μάστιγα οι τηλεφωνικές απάτες στις Σέρρες - Δείτε σε μια φωτογραφία τα χρήματα που «τσέπωσε» γυναίκα

Οι τηλεφωνικές απάτες συνεχίζονται στις Σέρρες, με τις καταγγελίες τις τελευταίες μέρες να είναι αλλεπάλληλες. Γυναίκα, μέλος κυκλώματος συνελήφθη με 9.500 ευρώ που βούτηξε από θύμα της…

Οι τηλεφωνικές απάτες στις Σέρρες συνεχίζονται με τις καταγγελίες στην αστυνομία, να διαδέχονται η μία την άλλη το τελευταίο διάστημα. Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, συνελήφθη την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 το απόγευμα στην πόλη των Σερρών, αλλοδαπή γυναίκα, για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, νωρίτερα την ίδια ημέρα συνεργός της τηλεφώνησε σε ηλικιωμένο, προσποιούμενος τον αστυνομικό και ισχυρίστηκε ότι η κόρη του προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα με θανάσιμο τραυματισμό μικρού παιδιού και προκειμένου να αποφύγει τις ποινικές συνέπειες, τον έπεισε να παραδώσει στην προαναφερόμενη γυναίκα το χρηματικό ποσό των 9.500 ευρώ.

Στην κατοχή της συλληφθείσας βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 9.500 ευρώ και αποδόθηκε στον παθόντα. Επίσης κατασχέθηκαν από την κατοχή της ένα κινητό τηλέφωνο και 10 ναρκωτικά δισκία που κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε, ότι δυο μέρες νωρίτερα χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία ή παριστάνοντας συγγενικά πρόσωπα που έκλαιγαν ζητώντας χρήματα για να υποβληθούν δήθεν σε επείγουσες ιατρικές πράξεις, προσπάθησαν να εξαπατήσουν 9 ακόμη άτομα, κυρίως ηλικιωμένους, στην πόλη των Σερρών.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των συνεργών της, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

newsit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ