Βόλος: Μεθυσμένος άνδρας έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην συζύγου του και επέστρεψε στο μπαρ

Συνελήφθη ο 65χρονος

Στη σύλληψη ενός 65χρονου για εμπρησμό προχώρησαν οι αρχές στον Βόλο, ο οποίος έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην συζύγου του.

Σύμφωνα με το gegonotanews.gr, ο 65χρονος έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα του υπογείου της άτυχης γυναίκας όπου μάλιστα βρισκόταν και ο λέβητας του φυσικού αερίου.

Όπως μεταδίδουν οι ίδιες πληροφορίες, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έδωσαν μάχη με τις φλόγες κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 65χρονος μετά την εμπρηστική επίθεση, επέστρεψε στο μπαρ όπου είχε ξεκινήσει την κατανάλωση αλκοόλ και εκεί συνελήφθη.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, η Πυροσβεστική ξεκίνησε τις ανακρίσεις για να καταλήξει στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της ιδιοκτήτριας.

Σημειώνεται πως μετά την φωτιά, ο δράστης δέχθηκε κλήσεις στο τηλέφωνό του τόσο από τους πυροσβέστες, όσο και από την πρώην σύζυγό του που ήταν βέβαιη πως εκείνος ήταν ο υπαίτιος του εμπρησμού.

Ακόμη, όπως αναφέρει η ίδια πηγή μάρτυρες κατέθεσαν στο ανακριτικό της Πυροσβεστικής πως το βράδυ της περασμένης Τρίτης 10 Οκτωβρίου, τον είδαν να περιφέρεται στην γειτονιά και έξω από το σπίτι της γυναίκας.

Η πρώην σύζυγός του δεν επιθυμούσε, ωστόσο, την ποινική του δίωξη αλλά την ένταξή του σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Πάντως, ο ίδιος κατέθεσε στον ανακριτή ότι δεν θυμόταν ούτε πως έβαλε φωτιά, ούτε πως έφτασε στην πρώην κατοικία του, ούτε πως συνελήφθη και ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί την Παρασκευή.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ