Πάτρα: Τελετές ορκωμοσίας στην Πανεπιστημιούπολη Ε.Α.Π. (ΦΩΤΟ)

Το διήμερο, 30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου 2023διεξήχθησαν οι τελετές ορκωμοσίας των αποφοίτωντων Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών «Δημόσια Διοίκηση»&«Διοίκηση Τουρισμού» και απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών στην Πανεπιστημιούπολη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα.

Στις τελετές απηύθυναν χαιρετισμούςο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Ε.Α.Π. Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, ο Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνηςκαι ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Αναπληρωτής Καθηγητής Λεωνίδας Δουκάκης.

Επίσης απηύθυναν χαιρετισμό και απένειμαν τα πτυχία ο Αναπληρωτής Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Καθηγητής Κυριάκος Μπουρίκας, ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, Καθηγητής Μανώλης Κουτούζης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Καθηγητής Αυγουστίνος Δημητράς, οι Διευθυντές των Προγραμμάτων Σπουδών και μέλη του Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού των Σχολών.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όλους τους πτυχιούχους και αποφοίτους του, οι οποίοι είτε συμμετείχαν δια ζώσης στις τελετές, είτε τις παρακολούθησαν ζωντανά από το κανάλι του Ε.Α.Π. στο Youtube.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ