Πέθανε σε ηλικία 43 ετών ο ηθοποιός Billy Miller

Είχε πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες αμερικανικές σαπουνόπερες

Πέθανε σε ηλικία 43 ετών ο ηθοποιός Μπίλι Μίλερ (Billy Miller), γνωστός για τη συμμετοχή του στις αμερικανικές σαπουνόπερες «The Young and the Restless» και «General Hospital».

Σύμφωνα με δήλωση του μάνατζέρ του, ο Μίλερ πάλευε με τη μανιοκατάθλιψη πριν τον θάνατό του.

Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο Όστιν του Τέξας, δύο μόλις μέρες πριν γιορτάσει τα 44ά του γενέθλια.

Ποιος ήταν ο Billy Miller που πρωταγωνίστησε στις μεγαλύτερες σαπουνόπερες

Γεννημένος στην Οκλαχόμα και μεγαλωμένος στο Τέξας, ο Μίλερ ασχολήθηκε με το μόντελινγκ πριν κάνει την πρώτη του επιτυχία στην πρωινή τηλεόραση ως Ρίτσι Νόβακ στη σαπουνόπερα του ABC «All My Children».

Από το 2008 έως το 2014, υποδύθηκε τον Billy Abbott στη σειρά «The Young and the Restless» του CBS για περισσότερα από 700 επεισόδια, κερδίζοντας τρία Daytime Emmy: μία φορά για τον α' ανδρικό ρόλο σε δραματική σειρά και δύο φορές για τον β' ανδρικό ρόλο σε δραματική σειρά.

Το 2014, ο Μίλερ εντάχθηκε στο καστ του «General Hospital». Εμφανιζόταν στη σειρά μέχρι το 2019

Ο Μίλερ εμφανίστηκε επίσης σε μερικά επεισόδια της νομικής σειράς «Suits» και σε 10 επεισόδια της σειράς «Truth Be Told» του Apply TV+. Σύμφωνα με το IMDB, ο τελευταίος ρόλος του Μίλερ ήταν στο αστυνομικό δράμα NCIS.

Οι κινηματογραφικές του συμμετοχές περιλαμβάνουν το στρατιωτικό δράμα «American Sniper» του Κλιντ Ίστγουντ το 2014 και το «Urban Cowboy» του 2016.

Η Eileen Davidson, η οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τον Μίλερ στο The Young and the Restless, αποχαιρέτησε τον συνάδελφό της στο X γράφοντας: «Η μεταδοτική του γοητεία και η ζεστασιά του άφησαν μόνιμες εντυπώσεις σε όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τον έχουμε στη ζωή μας».

Ο ηθοποιός του General Hospital, Jon Lindstrom, περιέγραψε τον Μίλερ ως «χαρισματικό, έξυπνο, αστείο».

Η σειρά «The Young and the Restless» εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει: «Ο Μίλερ δεν είναι πια στο πλευρό μας. Θρηνούμε την απώλεια του Billy Miller που κόσμησε το Y&R με το ταλέντο του για πολλά χρόνια ως Billy Abbott».

 

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ