Πάνος Μουζουράκης: Πατέρας για πρώτη φορά - Γέννησε η Μαριλού Κόζαρη

Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωή τους έζησαν ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, καθώς ήρθε στη ζωή το πρώτο τους παιδάκι. Η 30χρονη φαρμακοποιός γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, θέλησε από την αρχή της εγκυμοσύνης, να κρατήσει την ιδιαίτερη αυτή περίοδο, μακριά από τα media. Για τον λόγο αυτό, οι δημόσιες αναφορές του τραγουδιστή στην προσωπική του ζωή είναι ελάχιστες.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η κολλητή φίλη της φαρμακοποιού, Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου στο παρελθόν είχε μιλήσει και για τη γνωριμία του ζευγαριού.

«Η Μαριλού με τον Πάνο γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω της Χριστίνας Στεφανίδη. Στη δεύτερη συνάντηση ήμουν κι εγώ στην παρέα (…) Τα γνώριζα όλα τόσο καιρό εννοείται, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου μετά την είδηση της εγκυμοσύνης.

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 27 Μαΐου στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα. Εκεί είχε βρεθεί ο φωτογραφικός φακός του TLIFE εξασφαλίζοντας φωτογραφικό υλικό από τον γάμο.

Στις αρχές του καλοκαιριού, η Μαριλού Κόζαρη καμάρωσε χαμογελαστή τον σύζυγό της στο Θέατρο Άλσος στην μεγάλη του συναυλία, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον γάμο τους. Πρόκειται για μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη διανύουν πλέον τις πρώτες ώρες με τη νεογέννητη κόρη τους. Στόχος του ζευγαριού είναι να κρατήσει τη νέα του καθημερινότητα μακριά από τα media, όπως εξάλλου και έχουν αποφασίσει από την αρχή της σχέσης τους.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ