Φρίκη στο Μαϊάμι: Κρατούσε την 9χρονη κόρη της φυλακισμένη – «Την ικέτευε για να φάει»

Βρέθηκε ενώπιον δικαστή την Πέμπτη

Μια μητέρα από το Μαϊάμι συνελήφθη επειδή φέρεται να κρατούσε φυλακισμένη την 9χρονη κόρη της μέσα στο σπίτι για χρόνια, αναγκάζοντας το κοριτσάκι να την ικετεύει για φαγητό και παραμελώντας τις βασικές της ανάγκες.

Η Kelli McGriff-Williams, 42 ετών, στάθηκε ενώπιον ενός δικαστή την Πέμπτη αντιμετωπίζοντας κατηγορίες ότι κρατούσε την κόρη της από το 2017 έως το 2023, περιορίζοντάς την «τις περισσότερες φορές σε ένα υπνοδωμάτιο», σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Miami-Dade.

Το θύμα θα έπρεπε να την παρακαλά για να φάει και εκείνη πολλές φορές αγνοούσε τις εκκλήσεις.

Το παιδί στερήθηκε επίσης οποιεσδήποτε ιατρικές επισκέψεις «ακόμα και όταν ήταν πολύ άρρωστο», σημείωσαν αστυνομικοί. Επιπλέον, το κοριτσάκι δεν ξέρει ούτε να διαβάζει ούτε να γράφει και δεν έχει λάβει ποτέ την κατάλληλη εκπαίδευση.

Η Ομάδα Παιδικής Προστασίας του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το παιδί υπέστη σε πολλές περιπτώσεις «παραμέληση, ιατρικής παραμέληση, ψυχικό τραυματισμού και εκπαιδευτικής παραμέλησης».

Ο πατέρας του θύματος, του οποίου τα στοιχεία δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, επιβεβαίωσε επίσης τους ισχυρισμούς και είπε ότι προσπαθεί να πάρει τη νόμιμη επιμέλεια της κόρης του τα τελευταία πέντε χρόνια.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ