Πλήθος κόσμου στις τριήμερες εκδηλώσεις του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων "Η Πρόοδος" - ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι τριήμερες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων ‘’Η Πρόοδος’’  που έγιναν στις 01-02-03 Σεπτεμβρίου 2023 στην κεντρική πλατεία Αμπελοκήπων.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η λαϊκοδημοτική βραδιά , στην οποία τραγούδησαν ο Κώστας Σωτηρόπουλος, η Μαρία Αλιφέρη και η Ειρήνη Λαγούδη. Στο κλαρίνο ο Περικλής Μπάσης.

Το  Σάββατο ακολούθησε ένα μοναδικό νησιώτικο γλέντι με το Μανώλη Κονταρό και την ορχήστρα του και τέλος την  Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα ‘’ΑΡΤΥΜΑ’’ και τον Πέτρο Ανδρουτσόπουλο στην λύρα και το τραγούδι.

dsc_0739_resize.jpg

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν  το Χορευτικό Τμήμα Αμπελοκήπων Πατρών ” Η ΠΡΟΟΔΟΣ”, ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών, το Χορευτικό Τμήμα Σουλίου ”Η ΠΡΟΟΔΟΣ ”, ο Πολιτιστικός Οργανισμός Ροές , ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών, ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών, ο Πανεπιστημιακός  Πολιτιστικος Όμιλος "Τέχνης Κίνηση ”, το Χορευτικό Τμήμα Άνω Συχαινών καθώς και το Άγημα  ιστορικής αναβίωσης Παναγιώτης Καρατζάς.

1.jpg

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν  οι Αντιπεριφερειάρχες Χαράλαμπος Μπονάνος και Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος και ο βουλευτής Νίκος Καραθανασόπουλος.  Από την δημοτική αρχή ο Δήμαρχος ο οποίος άνοιξε και τον χορό , οι αντιδήμαρχοι Τάκης Πετρόπουλος και η Αναστασία Τογιοπούλου, η πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, η πρόεδρος του καρναβαλικού οργανισμού Ηρα Κουρή, ο πρόεδρος του αρκτικού διαμερίσματος Θύμιος Αγγελόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Μπακαλάρος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κώστας Σβόλης ,Βασίλης Αϊβαλής και Πέτρος Ψωμάς. Επίσης ο Γεώργιος Κολλιόπουλος Υποψήφιος Περιφερειάρχης και η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Άννα Μαστοράκου.

dsc_0556_resize.jpg
 
Ο σύλλογος Αμπελοκήπων ‘’Η Πρόοδος’’ και ο  Πρόεδρος Θανάσης Καραθανασόπουλος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους συλλόγους που τους τίμησαν με την παρουσία τους , τον εκπολιτιστικό σύλλογο Μπάλα ,τον σύλλογο την Βούντενης ,των Ανω Συχαινών, Ανθούπολης, Αγυιάς, Κοτρωνίου ,Μποζαϊτίκων, τον Ερυθρό Σταυρό, τους εθελοντές, τους χορηγούς και τους δωροθέτες.

Επίσης τον πολιτιστικό οργανισμό και την κα Γεροπαναγιώτη για την προσφορά της ορχήστρας και των ηχητικών της Παρασκευής και την Περιφέρεια και ιδιαίτερα τον Χαράλαμπο Μπονάνο για την χορηγία και την υποστήριξη σε ό,τι ήταν απαραίτητο για να υλοποιηθούν οι εκδηλώσεις .

Τέλος ευχαριστούν τον κόσμο και τα χορευτικά τμήματα που έλαβαν μέρος στο τριήμερο. Τον σύλλογο Κρητών Πάτρας το Αρκάδι και τον Στέλιο Τσιμπλοστεφανάκη, τον Μανώλη Κοντάρο με την ορχήστρα του, τον Εφημέριο του Αγίου Νικολάου της ενορίας, πρωτοπρεσβύτερο πατήρ Γεώργιο Χρονόπουλο και τέλος το χορευτικό τμήμα του συλλόγου.

4.jpg

dsc_0524_resize.jpg

dsc_0684_resize.jpg

dsc_0330_resize_0.jpg

dsc_0143_resize.jpg

dsc_0138_resize.jpg

dsc_1052_resize.jpg

dsc_0942_resize.jpg

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ