Αύγουστος 2023: Εορταστικές εκδηλώσεις στο Βραχνί Καλαβρύτων

Από την Παρασκευή 11 Αυγούστου

Ένα πλούσιο τετραήμερο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων θα παρουσιάσει και φέτος η «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων» στο όμορφο Βραχνί Καλαβρύτων για την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου! 

Οι εκδηλώσεις αρχίζουν από την Παρασκευή 11 Αυγούστου με διασκεδαστικά ομαδικά παιχνίδια & αγωνίσματα για μικρούς & μεγάλους από τις 18:00 έως τις 21:00 στην Πλατεία Ι. Σταυροπούλου.

Το Σάββατο 12 Αυγούστου το πρωί θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο εικαστικό εργαστήρι στο Πολιτιστικό Κέντρο, ενώ στις 21:30 στο θεατράκι θα απολαύσουμε μια μουσική βραδιά με τον Σωτήρη Πεννιά & τους “Mantura”.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου & ώρες 11:00-14:00 θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο ένα εργαστήριο δημιουργικής γραφής & το ίδιο βράδυ στις 21:30 ραντεβού στο θεατράκι για τη live συναυλία με το νεανικό συγκρότημα “Banda Morena”.

Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο η έκθεση εικαστικών και οι απονομές βραβείων & αναμνηστικών στα παιδιά.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ολοκληρωθεί το ίδιο βράδυ στο θεατράκι με παραδοσιακούς χορούς από μέλη του χορευτικού  & δημοτικό γλέντι με τον Dj STP - Στάθη Παπαχαραλαμπόπουλο, ενώ παράλληλα θα γίνει και η κλήρωση της λαχειοφόρου.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ