Συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με σκοπό την ενημέρωση για τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

Στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα συμμετέχει από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου το  Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με σκοπό να ενημερώσει το κοινό για τα εβδομήντα  και πλέον Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, τα οποία ανανεώνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς με νέα καινοτόμα Προγράμματα, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ιδρύματος:

"Το Ε.Α.Π. είναι το κατ’ εξοχήν Δημόσιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση με περισσότερους από 70.000 φοιτητές και προσκαλεί τους υποψήφιους φοιτητές να «Ανοίξουν Νέα Σελίδα στη Ζωή τους» επιλέγοντας το Πρόγραμμα Σπουδών που τους ταιριάζει, φοιτώντας σε 1 από τα 4 καλύτερα Ανοικτά πανεπιστήμια παγκοσμίως.

Επισημαίνεται πως η οικονομική συμμετοχή σε όλα τα προγράμματα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και παρέχονται υποτροφίες αριστείας με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια.

Σε ένα σύγχρονο χώρο στο Stand 3 του Περιπτέρου 14 «Akademia», οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν «διαδραστικά» στους ηλεκτρονικούς χώρους εκπαίδευσης “Online Courses” και στο “Onlabs: A VR Biology Lab”: «Εξάσκηση στη λειτουργία και το χειρισμό του φωτονικού μικροσκοπίου», το οποίο αποτελεί συμπληρωματικό εκπαιδευτικό υλικό στην Εργαστηριακή Θεματική Ενότητα της Βιολογίας στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εισαγωγή στις Φυσικές Επιστήμες» της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας (Σ.Θ.Ε.Τ.).

Στο Stand -3- έμπειρα στελέχη του Ιδρύματος θα υποδέχονται τους επισκέπτες από τις 10 π.μ. μέχρι τις 10 μ.μ., το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου, ομοίως και το επόμενο Σαββατοκύριακο (16 & 17 Σεπτεμβρίου), ενώ τις καθημερινές από τις 4 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ."

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ