Κλοπή και προπηλακισμός εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού

Ζητούν την πρόσληψη security

Σε ανακοίνωση καταγγελία του προέδου των εργαζομένων Κέντρων Υγείας Ν. Αιτωλοακαρνανίας αναφέρονται τα εξής:

364208515_847931019658499_2872192351616653167_n.jpg

Στις 24/07/2023 έγινε κλοπή και προπηλακισμός των εργαζομένων της βάρδιας στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού.

Μετά την είσοδο στο χώρο δύο ασθενών με συνοδεία, στις 13:30 οι συνοδοί προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση με φωνές, χτυπώντας τοίχους και πόρτες.

Καθώς το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό εξέταζε έναν από τους δύο ασθενείς, άγνωστα άτομα παραβίασαν παράθυρο του Κέντρου Υγείας και έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο μιας νοσηλεύτριας και την τσάντα με προσωπικά είδη μιας επισκέπτριας υγείας.

Εφόσον το γεγονός καταγράφηκε από το Α.Τ. Αιτωλικού με σύστημα εντόπισης κινητού, το κινητό βρέθηκε σε απόσταση 500 μέτρων από το Κέντρο Υγείας.

Στο παρελθόν έχουν γίνει πολλές επιθέσεις στο Κ. Υ. Αιτωλικού.

Έχουν παρατηρηθεί κλοπές όπως πετρέλαιο θέρμανσης. Ατομο πριν αρκετό καιρό άνοιξε τον πυροσβεστήρα και επιτέθηκε σε καθαρίστρια του Κέντρου Υγείας με αποτέλεσμα παραλίγο να χάσει το μάτι της. Η συνάδελφος βρισκόταν αρκετό καιρό σε αναρρωτική άδεια.  

  Για αυτούς τους λόγους είναι αναγκαίο για την ασφάλεια των εργαζομένων και του Κέντρου Υγείας η πρόσληψη security όπως και στο Κ. Υγείας Ναυπάκτου και στα  υπόλοιπα Κέντρα Υγείας του Νομού, διότι συχνά αναφέρονται τέτοιου είδους περιστατικά. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ