ΣΥΡΙΖΑ: Τέλος εποχής μετά την παραίτηση Τσίπρα – Οι συζητήσεις για τους υποψήφιους διαδόχους

Ολα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοιχτά

Εξελίξεις πυροδοτεί στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  η απόφαση που πήρε ο Αλέξης Τσίπρας να παραιτηθεί και να μην είναι ξανά υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος. Όλα τα ενδεχόμενα για την νέα εποχή στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ανοιχτά και οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες.

Όπως ανέφερε η Κάτια Μακρή στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή στον Realfm 97,8, το βράδυ της Τετάρτης στελέχη του κόμματος έλεγαν πως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ήταν πολύ κοντά στο να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, βεβαίως προσβλέποντας ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας. Επίσης, ακουγόταν έντονα το όνομα του Διονύση Τεμπονέρα από την πλευρά των λεγόμενων “προεδρικών”. Αυτή η υποψηφιότητα θα προχωρούσε βέβαια για να μην είναι μόνο ένας (ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με τα χθεσινά δεδομένα) από το στρατόπεδο των «προεδρικών».  Σημειώνεται ότι κατά καιρούς συζητείται και το όνομα της Έφης Αχτσιόγλου, ως ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να διαδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία, ενώ την τελευταία ώρα ακούγεται ότι είναι πολύ πιθανόν να θέσει υποψηφιότητα και ο Αλέξης Χαρίτσης.

Μετά την ανακοίνωση “βόμβα” του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο, όλα τα παραπάνω μπορεί να αλλάξουν και νέα ονόματα να πέσουν στο τραπέζι για τη διαδοχή στην ηγεσία.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ