Πέθανε η γυναίκα που ξύπνησε μέσα στο φέρετρο της

Στο Εκουαδόρ

Δεν τα κατάφερε τελικά και κατέληξε η 76χρονη γυναίκα από το Εκουαδόρ που ενώ είχε καταγραφεί ως νεκρή σε νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο και ξύπνησε κατά τη διάρκεια αγρυπνίας που είχε διοργανωθεί στη μνήμη της, εκπλήσσοντας τους συγγενείς της, καθώς χτυπούσε το φέρετρο.

Η γυναίκα αφού έμεινε στη μονάδα εντατικής θεραπείας για επτά ημέρες τελικά κατέληξε. Την είδηση επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή του και το υπουργείο Υγείας του Εκουαδόρ, όπου όπως αναφέρει η Μπέλα Μοντόγια πέθανε από ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ακόμα η ανακοίνωση προσθέτει πως η 76χρονη βρισκόταν «υπό διαρκή επιτήρηση», ωστόσο σύμφωνα με τον Guardian δεν παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιατρική έρευνα για την υπόθεση.

Ο γιος της 76χρονης, Γκιλμπέρτο Μπαρμπέρα Μοντόγια ανέφερε ότι δεν έχει λάβει καμία αναφορά από τις Αρχές σχετικά με κάποια ιατρική εξήγηση για το τι συνέβη και προειδοποίησε πως τα πράγματα «δεν πρόκειται να μείνουν έτσι».

Ακόμα όπως είπε η αδερφή της νεκρής γυναίκας παραπονέθηκε επίσημα για το περιστατικό, προσπαθώντας να εντοπίσει αρχικά τον γιατρό που την κήρυξε νεκρή.

 

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ