Πάτρα: Νεκρός ο διευθυντής του Δημοσιογραφικού Οργανισμού "Παραπολιτικά" Παναγιώτης Τζένος-Υπέστη ανακοπή σε ξενοδοχείο της πόλης ΝΕΟΤΕΡΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές ο άνδρας που υπέστη ανακοπή στο ξενοδοχείο Bold Type στην Πάτρα είναι νεκρός.

Πρόκειται για τον 47χρονο διευθυντή του δημοσιογραφικού Ομίλου "Παραπολιτικά" Παναγιώτη Τζένο. Όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.news, από τις 8.23 το βράδυ της Κυριακής διασώστες και γιατρός της Μονάδας του ΕΚΑΒ, επιχειρούσαν να τον επαναφέρουν μέσα στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" το οποίο βρισκόταν σε επιφυλακή για την υποδοχή του και συνεχίστηκε επί 40 λεπτά η προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Περίπου στις 9.45 το βράδυ της Κυριακής ανακοινώθηκε πως ήταν νεκρός. Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει την Πάτρα, καθώς ο Παναγιώτης Τζένος ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Αχαΐα (Κέρτεζη Καλαβρύτων), επισκεπτόταν συχνά την πόλη, όπου διαμένουν συγγενικά του πρόσωπα. Για τον αιφνίδιο θάνατό του θα γίνει νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που τον προκάλεσαν. ΄Ήδη δε, σχηματίζεται δικογραφία από την Αστυνομία.

Ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο και αντιδήμαρχο Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη και έχουν ένα γιό 14 ετών τον Γιάννη

. Σημειώνεται πως είχε διατελέσει διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού tele time στην Πάτρα. ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σε εξέλιξη η επιχειρηση μεταφοράς ενός άνδρα ο οποίος υπέστη ανακοπή.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν σε ξενοδοχείο της Πάτρας, την ώρα που αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγα λεπτά αργότερα έχασε τις αισθήσεις του.

Η μονάδα του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα για τις πρώτες βοήθειες, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ειδική επιχείρηση μεταφοράς του στο νοσοκομείο, ενώ είναι έτοιμη η ομάδα γιατρών για να αντιμετωπίσει το περιατστικό.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ