Ο Γιώργος Ρώρος θυμάται το Νότη Μαυρουδή στο φεστιβάλ της Αυγής στην Πάτρα

 

Σε ανάρτησή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ Γιώργος Ρώρος αναφέρθηκε στην παρουσία του Νότη Μαρουδή στο φεστιβάλ της Αυγής, στην Πάτρα, στο γήπεδο του Αγίου Αλεξίου:

Έφυγε ο Νότης Μαυρουδής, συνθέτης, κιθαρίστας, ραδιοφωνικός παραγωγός.Ο Νότης υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της Ανανεωτικής Ριζοσπαστικής Αριστεράς σε πολλά φεστιβάλ της Αυγής και του Θούριου έδινε αφιλοκερδώς το παρόν .
Στο φεστιβάλ του 1979 στο βοηθητικό της Παναχαϊκής ο Νότης Μαυρουδής ήταν στην κεντρική σκηνή στην αλλη άκρη του γηπέδου τραγουδούσαν τα παιδιά από την Πάτρα.Μπλέξαν οι γραμμές μας..
Κάποια στιγμή ο Νότης άφησε την κιθάρα του και κατέβηκε από το σκηνή γιατί οι ήχοι δεν βοηθούσαν το είδος της μουσικής του Νότη, με το δίκιο του..
Την παρεξήγηση έσπευσαν να λύσουν ο αείμνηστος Γιώργος Σπαθαράκης και ο Πολύκαρπος(Τοπ) γραμματέας της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος.
Ο Νότης συνέχισε να μάς ταξιδεύει με την μουσική του,το πρωί τον πήρε ο σ.Δήμος με το pony του αείμνηστου Αρίστου Κουρτέση και τον ανέβασε Αθήνα.Ετσι ανιδιοτελώς έδινε τις μάχες της η Ανανεωτική αριστερά με ανθρώπους με το ήθος του Νότη γι'αυτό ρίζωσε... Καλό ταξίδι Νότη....

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ