Πέθανε μωράκι 5 μηνών - Τρέχουν τους τραγικούς γονείς στην Πάτρα για τη νεκροψία

Κατέβασε ρολά η ιατροδικαστική υπηρεσία Λαμίας

Αναγκασμένοι να μεταβούν στην Πάτρα για την νεκροψία-νεκροτομή, είναι οι γονείς ενός μωρού μόλις πέντε μηνών από την Αγόριανη Φωκίδας, που πέθανε στον ύπνο του από παθολογικά αίτια.

Και τούτο επειδή κατέβασε ρολά η ιατροδικαστική υπηρεσία Λαμίας γιατί αρρώστησε η γραμματέας  με αποτέλεσμα να μην μπορεί άλλος να γράψει το πρωτόκολλο αλλά και κάποια στοιχεία στον υπολογιστή. Αποτέλεσμα ήταν η προϊσταμένη να αποφασίσει πως δεν μπορούν να γίνουν νεκροψίες μέχρι νεοτέρας, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν τρεις ιατροδικαστές, δύο νεκροτόμοι και ακόμη μία διοικητική υπάλληλος στην υπηρεσία.

 «Παίζουν με τον πόνο μας. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα. Χάσαμε το αγγελούδι μας και μέσα στον πόνο μας να αντιμετωπίζουμε και αυτή την γραφειοκρατία με τις γελοίες δικαιολογίες…», λένε εξοργισμένοι οι συγγενείς του μωρού.

Επίσης δύο ακόμη περιστατικά, ένα από τη Λαμία και ένα από τον Άγιο Κωνσταντίνο πρέπει να πάνε σήμερα στην ιατροδικαστική της Λάρισας, γιατί της Λαμίας είναι κλειστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport εξοργισμένοι είναι και οι ιατροδικαστές των άλλων υπηρεσιών, οι οποίοι μέσα στο μεγάλο φόρτο εργασίας που έχουν, πρέπει να εξυπηρετήσουν και την υπηρεσία της Λαμίας, που και πάλι δεν λειτουργεί. 

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ