Βέροια: Μήνυση από τον πατέρα του νεκρού βρέφους εναντίον της 37χρονης και των γονέων της

Φοβόταν ότι θα τον σκοτώσει στον ύπνο του

Μήνυση κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του Στέλιου Σούρλα ο πατέρας του 6 μηνών βρέφους που βρήκε το θάνατο από την ίδια του την μητέρα στην Βέροια.

Σύμφωνα με τον κ. Σούρλα η μήνυση στρέφεται εναντίον της 37χρονης, των γονέων της αλλά και άλλων συγγενών και αφορά και στην εξύβριση και απειλή αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε στην κηδεία του βρέφους.

Ο συνήγορος κατέθεσε μήνυση προς την οικογένεια της δράστιδος καθώς όπως υποστηρίζει, οι γονείς της 37χρονης γνώριζαν για τη διαταραγμένη ψυχική κατάστασή της αλλά δεν έκαναν τίποτα.

Ο πατέρας του βρέφους μάλιστα τόνισε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thesstoday.gr, πως έφυγε από το σπίτι καθώς φοβόταν ότι η σύντροφός του θα τον σκοτώσει στον ύπνο.

Η 37χρονη από λεπτό σε λεπτό θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή Βέροιας για να δώσει εξηγήσεις για το τραγικό συμβάν. Σε βάρος της ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η κατηγορούμενη φέρεται να ανέφερε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το βρέφος κι ότι όλα συνέβησαν στην προσπάθειά της να το ταΐσει. Διά του συνηγόρου της αναμένεται να υποβάλει αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς, φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής φύσεως.

 

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστε επίσης