Πολύωρη επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα

Στη Ζάκυνθο

 

 

Πολύωρη επιχείρηση στήθηκε αργά χθες το απόγευμα στην παραθαλάσσια περιοχή Πλακάκι του Αγαλά από την Πυροσβεστική και το λιμενικό σώμα τουρίστριας που έπεσε σε γκρεμό βάθους 20 μετρων.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αλλοδαπή τουρίστρια με τη φίλη της έφτασαν περπατώντας στη συγκεκριμένη περιοχή που απέχει αρκετή ώρα από το χωριό, όταν ξαφνικά γλίστρησε σε δύσβατο μονοπάτι και έπεσε σε γκρεμό προς τη θάλασσα.

Πανικόβλητη η φίλη της άρχισε να καλεί σε βοήθεια και λίγη ώρα αργότερα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική καθώς ήταν σχεδόν αδύνατη η ανάσυρση της συγκεκριμένης γυναίκας από το χώρο που βρισκόταν.

Η γυναίκα τραυματισμένη βογκούσε αλλά για τους άνδρες της Πυροσβεστικής ήταν αντικειμενικά δύσκολο να την ανασύρουν με τα μέσα που διέθεταν. Τελικά επελέγη η λύση να κληθεί το πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου και να την περισυλλέξει από τη θάλασσα.

Πράγματι μετά από πολύ ώρα έφτασε το σκάφος του Λιμεναρχείου και αφού ανέσυρε την τραυματισμένη γυναίκα, την μετέφερε στο λιμάνι της λίμνης Κερίου και από εκεί με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε κάταγμα στην κάτω περόνη και αφού χειρουργήθηκε, παρέμεινε νοσηλευόμενη, για ανάρρωση στο Νοσοκομείο.

https://ermisnews.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ