Γλυκά Νερά: Η αποκάλυψη για το τελευταίο SMS της Κάρολαϊν στον 32χρονο πιλότο

Σφίγγει ο κλοιός για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Η αποκάλυψη έγινε στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, καθώς αναφέρθηκε πως οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους και στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης κοπέλας.

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν πως τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας, διαφαίνεται ότι ίσως είχε υπάρξει μία προστριβή της Κάρολαϊν με τον σύζυγό της και η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, Βασίλης Λαμπρόπουλος, η αδικοχαμένη κοπέλα αντάλλαξε κάποια μηνύματα με τον σύζυγό της, ενώ βρισκόταν στη σοφίτα και ο 32χρονος στο υπόγειο. Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία δημιουργείται η εντύπωση, όπως μεταδίδεται ότι, το ζευγάρι είχε προστριβή. Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά.

Μάλιστα, το Live News ανέφερε ότι μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid», χωρίς πάντως να είναι αυτή τη στιγμή σίγουρο αν η λέξη αυτή χρησιμοποιήθηκε πάνω σε ένταση ή αν χρησιμοποιήθηκε χαριτολογώντας.

 

Σφίγγει ο κλοιός για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά…

Μια ανάσα από την εξιχνίαση μιας άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά που συντάραξε το πανελλήνιο φαίνεται ότι βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. Οι εξελίξεις, όσο περνούν οι ώρες είναι ραγδαίες όπως είχε φανεί από νωρίς το πρωί μετά τις πληροφορίες για νέα στοιχεία που είχαν προκύψει από τις έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Κάρολάϊν.

 

Δεν περνάει κουνούπι στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ

Σε έναν αποστειρωμένο χώρο έχουν μετατραπεί τα γραφεία του τμήματος Ανθρωποκτονιών στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Από τη στιγμή που στήθηκε η επιχείρηση για την μεταφορά του 32χρονου πιλότου οι χώροι της υπηρεσίας που έχει αναλάβει να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση, σφραγίστηκαν και η είσοδος απαγορεύτηκε σε κάθε άτομο που δεν είχε σχέση με το συγκεκριμένο τμήμα της αστυνομικού μεγάρου.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση έχει κληθεί να καταθέσει και ένας άλλος άνδρας, ένα πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις μετά τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες.

 

Με πληροφορίες από Newsit

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ