Νεκροί δύο λουόμενοι - Το Λιμενικό για το θάνατο του 34χρονου εργάτη στην Ιχθυόσκαλα Πάτρας


Εντοπίστηκε από ιδιωτικό σκάφος και ανασύρθηκε από πλήρωμα ναυαγοσωστικού  Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πρωινές ώρες σήμερα, η σορός του 74χρονου αγνοούμενου αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή νότια νήσου «ΣΑΜΙΟΠΟΥΛΑ», για τον οποίο πραγματοποιήθηκαν έρευνες από τις Λιμενικές Αρχές Σάμου, από βραδινές ώρες χθες.
Η σορός του ανωτέρω μεταφέρθηκε αρχικά στο λιμένα Πυθαγορείου Σάμου και από εκεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί την προανάκριση διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.
*****
Ενημερώθηκε, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, από τον κυβερνήτη του Α/Κ σκάφους «ΠΑΝΑΓΙΑ» Ν.Π. 11005 ότι ο 34χρονος αλλοδαπός αλιεργάτης, που επέβαινε επί του σκάφους, κατά την διάρκεια πραγματοποίησης αλιείας, παρασύρθηκε από το αλιευτικό εργαλείο των διχτυών και έπεσε στη θάλασσα.
Ο 34χρονος εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από παραπλεόντα σκάφη χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε αρχικά στην ιχθυόσκαλα Πατρών και από εκεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Από τη Λιμενική Αρχή Πατρών, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΡΝΑΓΙΟ» ν. Κω, 68χρονη αλλοδαπή.
Η ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κω όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
 

Διαβάστε επίσης