Η Μαντόνα ποζάρει με εσώρουχα για να δείξει ότι δεν έχει «πειράξει» τα οπίσθιά της

 

Μαντόνα είναι αυτή και όλα μπορεί κανείς να τα περιμένει από τη «Βασίλισσα της Ποπ». Οπότε, μάλλον δεν προκάλεσε και μεγάλη έκπληξη ο τρόπος που επέλεξε για να απαντήσει στις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και την θέλουν να έχει «ενισχύσει» τα οπίσθιά της.

Η Μαντόνα, λοιπόν, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες της όπου ποζάρει με μαύρα εσώρουχα. Μάλιστα, η μία είναι… belfie (η φωτογραφία δηλαδή που επικεντρώνεται στα οπίσθια) και είναι αυτός ο καλύτερος τρόπος για να δείξει πως τα οπίσθιά της δεν τα έχει αγγίξει το νυστέρι κάποιου πλαστικού χειρουργού.

Η «Βασίλισσα της Ποπ» ενημέρωσε ακόμα τους διαδικτυακούς της φίλους ότι θα επιχειρήσει να αντιμετωπίσει τους πόνους που την βασανίζουν τους τελευταίους 8 μήνες με αναγεννητική θεραπεία για τους χόνδρους.

«Θα χοροπηδούσα αν μπορούσα μετά από 8 μήνες πόνου. Ευχηθείτε μου καλή τύχη» γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τις δύο φωτογραφίες.

Να υπενθυμίσουμε πως η 61χρονη τραγουδίστρια, την  περασμένη εβδομάδα είχε ανακοινώσει μέσα από τα social media πως είχε προσβληθεί με κορονοϊό κατά τη διάρκεια της περιοδείας Madame X και γι' αυτό είχε ακυρώσει εμφάνισή της στο Παρίσι τον Φεβρουάριο.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ