Σ. Αναγνωστοπούλου: Με τη διγλωσσία της η ΝΔ κλείνει το μάτι στο ακροδεξιό ακροατήριο

 

Για την πλήρη μονοφωνία των ΜΜΕ και το κλείσιμο του ματιού στο ακροδεξιό ακροατήριο από τη ΝΔ μίλησε μεταξύ άλλων Στο Κόκκινο η Σία Αναγνωστοπουλου βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρώτρια τομεάρχης Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του κόμματος.

Η ΝΔ, όπως εξήγησε η κα Αναγνωστοπούλου στον Χρυσόστομο Λουκά, μιλάει μονίμως με δύο γλώσσες και κλείνει το μάτι υπόγεια και ύπουλα σε αυτό που θέλει να ακούσει το ακροδεξιό ακροατήριο και έτσι έχουμε φαινόμενα όπως αυτά με τους παπάδες να κοινωνούν κρυφά πιστούς.

Η κα Αναγνωστοπούλου εξήγησε ότι για να καταλάβουμε αυτά τα φαινόμενα θα πρέπει να θυμηθούμε τι έλεγαν ο Μάκης Βορίδης και άλλοι από τη ΝΔ όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε στο πολιτικό τραπέζι τη συζήτηση για το ουδετερόθρησκο κράτος.

Η βουλευτής τόνισε ότι η Νότης Μηταράκης μπορεί να άδειασε άλλα κυβερνητικά στελέχη ή βουλευτές της ΝΔ εξηγώντας ότι κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται εντούτοις, η ΝΔ με τα περί σχεδίου με μετανάστες και πρόσφυγες που νοσούν από κορονοϊό και θα σταλούν από τον Ερντογάν ώστε να μεταδώσουν τον ιό στη χώρα μας είναι ουσιαστικά «κλείσιμο του ματιού στο ακροδεξιό ακροατήριο» και αν μια σοβαρή κυβέρνηση έχει τέτοιες πληροφορίες απευθύνεται στον ΟΗΕ και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στην ΕΕ και δεν στοχοποιεί και δεν στιγματίζει ανθρώπους.

Το να μη στιγματίζεις ανθρώπους «είναι ο σκληρός πυρήνας της Δημοκρατίας» τόνισε η κα Αναγνωστοπούλου και αναφέρθηκε την αναγκαιότητα για άμεση αποσυμφόρηση των χώρων φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στα νησιά κάτι που ζητούν οι επιστημονικοί φορείς και η ΕΕ.  


Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ