Κυλλήνη: Πως σώθηκε η οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε στη θάλασσα - Λιμενικοί και μέλη του πληρώματος την κράτησαν την τελευταία στιγμή - ΒΙΝΤΕΟ

 

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε η οδηγός του οχήματος που σκόπευε να επιβιβαστεί σε πλοίο της Γραμμής Κυλλήνη - Κεφαλλονιά. 

Λόγων των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή ενώ βρισκόταν δεμένο στο λιμάνι, το Πλοίο της γραμμής Fior di Levante "έκοψε" τους κάβους με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βρεθεί στη θάλασσα. 

Οι λιμενικοί και τα μέλη του πληρώματος που βρίσκονταν στο σημείο όταν κατάλαβαν το κακό που πάει να γίνει με αυταπάρνηση πλησίασαν το όχημα και άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού. Με αστραπιαίες κινήσεις κατάφεραν να κρατήσουν την οδηγό και α την βγάλουν από το όχημα ενώ εκείνο βυθιζόταν στο λιμάνι. 

Δείτε σε βίντεο τη στιγμή: 

 

 

Το πλοίο βγήκε εσπευσμένα από το λιμάνι, προκειμένου να μπορέσουν να δέσουν τα άλλα δύο πλοία "Ανδρέας Κάλβος" και "Mare di Levante" με ασφάλεια.

Παρ' ολίγο τραγωδία στην Κυλλήνη: Έπεσε αυτοκίνητο με επιβάτες στο λιμάνι - Έκοψε κάβους το πλοίο της γραμμής! - Κάμερα κατέγραψε το περιστατικό - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ