Τι ζητάτε κύριε Νικολόπουλε από τη Ν.Δ.;

του ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ *

Έπιασε… στασίδι για τον Δήμο Πατρέων και άρχισε να… ψέλνει κατά την προσφιλή του τακτική από το ψαλτήρι του… λαϊκισμού στοχεύοντας αποκλειστικά και μόνο στην υφαρπαγή των ψήφων της παραδοσιακής δεξιάς.
Όμως τα «ράσα δεν κάνουν τον παπά» και στην περίπτωση του κύριου Νικολόπουλου δεν φθάνουν για να κρύψει την πολιτική του γύμνια και τους πραγματικούς λόγους που επιχειρεί να βάλει «χέρι» στο εκλογικό σώμα της παράταξής μας, αποκλειστικά και μόνο για να ικανοποιήσει για ακόμη μία φορά τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Κανείς δεν ξεχνά ότι ήταν εκείνος που με τις πολιτικές του επιλογές εξέθεσε τη Νέα Δημοκρατία και χλεύαζε τους ψηφοφόρους της, που παρείχε απόλυτη στήριξη στη σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για να αποχωρήσει λίγο αργότερα… διαμαρτυρόμενος αλλά εξακολουθώντας με τη «σιωπή» του και την αποχή του από κρίσιμες ψηφοφορίες να είναι ένας από τους «κουμπάρους» στον καταστροφικό γάμο της «Αριστεράς» με τη διακυβέρνηση της χώρας. Επίσης είναι απορίας άξιο πως ως αρχηγός κόμματος έχει τη δυνατότητα κατά το δοκούν να χρησιμοποιεί όλα τα προνόμια που του παρέχονται, χωρίς τον παραμικρό ηθικό φραγμό όταν μάλιστα θέλει να παρουσιάζει τον εαυτό του ως «αυθεντικό Νεοδημοκράτη».

Κι αναρωτιέμαι μετά από αυτό πώς αισθάνονται όλοι οι Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες που με συνέπεια και ανιδιοτελή αγάπη ακόμη και στις δύσκολες στιγμές στήριξαν και πάλεψαν για τις αρχές της παράταξής μας και την κράτησαν όρθια, όταν κάποιοι την ήθελαν… γονατισμένη!

Είναι γεγονός πως τον κύριο Νικολόπουλο στην πολιτική του δύση δεν τον χωρά πια ο τόπος…

Και σε κάθε περίπτωση πρέπει να γνωρίζει πως την επόμενη μέρα στην απέλπιδα προσπάθειά του να αναζητήσει σανίδα πολιτικής σωτηρίας, η Νέα Δημοκρατία δεν θα του την παρέχει, ακόμη κι αν αυτός είναι εν τέλει ο στρατηγικός του στόχος.

Όπως έχει πει και ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, «ο Νίκος Νικολόπουλος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θέλω πίσω στη Νέα Δημοκρατία».

Στο Δήμο Πατρέων η Νέα Δημοκρατία έχει υποψήφιο. Με… πολιτικό ανάστημα και ήθος.
Ευτυχώς που ο κόσμος της παράταξής μας δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου…

Δεν θα μας αναγκάσουν να γυρίσουμε πίσω, γιατί έχουμε βάλει ολοταχώς «πλώρη» για μπρος…
Αφήνουμε τους γυρολόγους της πολιτικής και τους κατά περίπτωση και κατά συμφέροντος… Νεοδημοκράτες στην κρίση του πατραϊκού λαού.
Η δική μας δύναμη είστε όλοι εσείς, οι Νεοδημοκράτες που κρατήσατε όλα αυτά τα χρόνια ψηλά τη σημαία της παράταξής μας και που είστε έτοιμοι να την ξανασηκώσετε δίνοντας ισχυρή εντολή στο συνδυασμό μας, «Πάτρα Ενωμένη» να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου.

*ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ