Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Πατρέων

το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο Δήμος Πατρέων, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Δεκέμβρη διήμερο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων.

Ειδικότερα:

*Σήμερα Σάββατο, 29 Δεκέμβρη στις 5.30 το απόγευμα, ο Νότιος Τομέας του Δήμου, ο Πολιτιστικός Οργανισμός και το Χορευτικό Τμήμα, διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη γιορτή, στην κεντρική πλατεία των Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα.

Ο χώρος στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η γιορτή, έχει στολιστεί από τα συνεργεία του Δήμου, ενώ οι δάσκαλοι του Χορευτικού που δραστηριοποιούνται στο παράρτημα της περιοχής Ταραμπούρα, θα χορέψουν με τα παιδιά παραδοσιακούς χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και θα διασκεδάσουν με παραδοσιακά παιχνίδια.

Στα παιδιά θα προσφερθούν λουκουμάδες και άλλες λιχουδιές, αλλά και πολλές εκπλήξεις.   

*Την Κυριακή 30 Δεκέμβρη, στις 7 το απόγευμα και στο 61ο Δημοτικό Σχολείο (εργατικές κατοικίες Ταραμπούρα), το θεατρικό σχήμα «Άρμα Θέσπιδος» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, θα παρουσιάσει το έργο του Σάκη Σερέφα «Μαμ» με ελεύθερη είσοδο για όλους, σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων, το Νότιο Διαμέρισμα και τον Κοινωνικό Οργανισμό του  Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ).

Μετά το τέλος της παράστασης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με γιορταστικό μπουφέ, για μικρούς και μεγάλους.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ