Πάτρα: Συνάντηση Κονιδάρη με Δασάρχη για τη υλοτομία στο Δάσος της Στροφυλιάς - ΦΩΤΟ

Τον Δασάρχη Πατρών Σταύρου Βαρβατσούλη, επισκέφθηκε η κα. Έλενα Κονιδάρη, για το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με την απαγόρευση της ξύλευσης στο δάσος της Στροφυλιάς  σε δικαιούχους από τρία δημοτικά διαμερίσματα της δυτικής Αχαΐας.

Ως γνωστόν, η περίοδος ξύλευσης, μεταφέρθηκε για τις 5 Νοεμβρίου, από τις 15 Οκτωβρίου, προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση των δικαιούχων, ενώ κινητοποιήθηκε και η Δημοτική Αρχή με παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε στα γραφεία του Δασάρχη προ ημερών.

Οι δικαιούχοι, άνθρωποι του μόχθου και στην πλειοψηφία τους οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ζέστη στα σπίτια τους το χειμώνα. Προς απογοήτευσή τους, το δάσος δεν άνοιξε ούτε στις 5 Νοεμβρίου, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι αιτήσεις που έχουν γίνει για ξύλα στο Δασαρχείο είναι 400, γεγονός που σημαίνει ότι μεγάλο τμήμα του κάμπου της δυτικής Αχαΐας, άνθρωποι ηλικιωμένοι, ασθενείς και μικρά παιδιά θα μείνουν χωρίς ζέστη.

Η κυρία Κονιδάρη, μετέφερε τις φωνές των συγχωριανών της στον Δασάρχη ενώ συμμετείχε και σε νέα συνάντηση που έγινε στο δημαρχείο, παρόντος του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστου Νικολάου ο οποίος και αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλίες για την επίλυση του προβλήματος.

800.jpg

Διαβάστε επίσης