Έλενα Κονιδάρη: Σε αυτές τις εκλογές πάνω απ’ όλα διαλέγουμε τις αρχές και τις αξίες μας

"Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε νέα δύναμη στην Αχαΐα μας"

Έναν απολογισμό της σύντομης αυτής προεκλογικής περιόδου έκανε η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Κονιδάρη Αντωνοπούλου,  με σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στον απολογισμό της μοιράζεται σκέψεις με τους πολίτες για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, την επόμενη μέρα και φυσικά τις εντυπώσεις της από την προσωπική σχέση που απέκτησε μαζί τους. 

«Σε αυτές τις εκλογές το δίλημμα είναι πολύ ουσιαστικότερο και βαθύτερο...Δεν είναι μονάχα το "κυνήγι" ενός σταυρού ή ενός ψηφοδελτίου. Σε αυτές τις εκλογές δεν διαλέγουμε μόνο κόμμα ή πρόσωπα, αλλά, πάνω απ’ όλα διαλέγουμε τις αρχές και τις αξίες μας. Επιλέγουμε το ποιοί είμαστε και που θέλουμε να πάμε όλοι μαζί. Μετράμε την αλήθεια ενάντια στο ψέμα. Μετράμε την υπευθυνότητα ενάντια στην ανευθυνότητα και τον λαϊκισμό. Μετράμε το πραγματικά νέο – σε νοοτροπία, ιδέες, άποψη – ενάντια στο παλιό» αναφέρει και δίνει το πολιτικό στίγμα της ενόψει των εθνικών εκλογών.

«Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε νέα δύναμη στην Αχαΐα μας, νέα δύναμη στην Ελλάδα. Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά προς ένα καλύτερο μέλλον για τους γονείς μας, για εμάς και τα παιδιά μας» τονίζει. 

Το προσωπικό της μήνυμα καταλήγει με προσωπικές ευχαριστίες και μία δέσμευση που αναλαμβάνει απέναντι στους πολίτες. «Σας ευχαριστώ για το ωραίο ταξίδι που ζήσαμε μαζί, όλες αυτές τις μέρες ...αλλά και για την υποστήριξη και την αγάπη σας με την επιλογή σας στο πρόσωπο μου, για την οποία σας υπόσχομαι δεν θα σας διαψεύσω». 

 

Διαβάστε επίσης