ΝΕΟΤΕΡΟ- Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Παρελθόν ο Νίκος ΟΙκονομόπουλος – Νέος Πρόεδρος ο Ανδρέας Μαμαντόπουλος

Νεότερη ενημέρωση: Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός,  νέος πρόεδρος ανέλαβε με απόφαση  μετά απόφαση του ΚΔΣ αναλαμβάνει ο Ανδρέας Μαμαντόπουλος, συνταξιούχος γιατρός και πρόεδρος του Περιφερειακού τμήματος του Ερυρθού Σταυρού Ιεράπετρας.

 

Πρώτη ενημέρωση: Περισσότερο από θυελλώδης εξελίσσεται το απόγευμα της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου η συνεδρίαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου (ΚΔΣ) του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ), στην οποία, μάλιστα, κατετέθη μόλις πρόταση μομφής, υπογεγραμμένη από 15 από τα 25 μέλη του ΚΔΣ της οργάνωσης, κατά του προέδρου του ΕΕΣ Νικόλαου Οικονομόπουλου.

Με την επίσημη κατάθεση της πρότασης μομφής, ο Νικόλαος Οικονομόπουλος, όπως αναφέρει το healthview αποχώρησε σφόδρα ενοχλημένος από τη συνεδρίαση του ΚΔΣ και απεσύρθη στο προσωπικό του γραφείο, στο κεντρικό κτίριο του ΕΕΣ, στη Λυκαβηττού 1, σε άλλον όροφο του οποίου τα μέλη του ΚΔΣ του ΕΕΣ συνεχίζουν τη συνεδρίασή τους και αναμένουν την επιστροφή του Νικόλαου Οικονομόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι δεκάδες εργαζόμενοι του ΕΕΣ είναι από νωρίς συγκεντρωμένοι έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων του ΚΔΣ της οργάνωσης.

 

Το tempo24 προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ. Οικονομόπουλος, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ