Πάτρα: Έρχεται ο Σκουρλέτης για να λύσει τον ...γόρδιο δεσμό του υποψηφίου Δημάρχου

Να μην αφήσει πίσω του εκκρεμότητες φεύγοντας από την Πάτρα θέλει ο Πάνος Σκουρλέτης

Τον …γόρδιο δεσμό της υποψηφιότητας για το Δήμο Πατρέων θα επιδιώξει το επόμενο διήμερο να λύσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Για τον λόγο αυτό θα βρεθεί στην Πάτρα ο Γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης θέλοντας μαζί με τα τοπικά  στελέχη και τους βουλευτές να καταλήξουν στο πρόσωπο που θα ηγηθεί του δημοτικού συνδυασμού.

Ως «φαβορί» παραμένει, μέχρι αυτή την στιγμή, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Ρώρος, που είναι και ο μοναδικός από τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο που έχει συμπεριληφθεί σε δημοσκόπηση η οποία διενεργείται αυτές τις ημέρες στην Πάτρα.

Ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ συζητά και με άλλα πρόσωπα, ενώ τα τελευταία 24ωρα φάνηκε να …ανοίγει ένα παράθυρο επικοινωνίας και με τη δημοτική σύμβουλο της ΡΑΠ (της παράταξης που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές). Η Ουρανία Μπίρμπα που ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει με την λήξη της θητείας της στο δημοτικό συμβούλιο, μιλώντας στον MAX FM υποστήριξε πως το νούμερο του τηλεφώνου της είναι γνωστό και όποιος θέλει να μιλήσει μαζί της την καλεί…

Σημειώνεται πως στην προ ημερών σύγκλιση του συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ , υπήρξαν στελέχη που πρότειναν την Ουρανία Μπίρμπα για την θέση του επικεφαλής.

Πάντως , όπως σημείωσε και η βουλευτής Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου, σε συνέντευξή της στην εκπομπή SUPER B NEWS , θεωρεί πως οι τελικές αποφάσεις για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να οριστικοποιηθούν στην συνάντηση της Δευτέρας με τον Πάνο Σκουρλέτη.

Ενωρίτερα  και συγκεκριμένα την Κυριακή θα συγκληθεί η νομαρχιακή επιτροπή Αχαΐας του κόμματος, όπου και είναι πιθανόν να καταλήξει στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου, ώστε μαζί με τον Γραμματέα να συζητήσουν για τις δυνατότητες συνεργασιών με άλλες παρατάξεις και πολιτικούς χώρους.

Να σημειωθεί ότι ο Πάνος Σκουρλέτης έχει αναλάβει να αντιμετωπίσει ζητήματα που έχουν ανακύψει με υποψηφίους, αλλά και τις εσωκομματικές τριβές που έχουν δημιουργηθεί. Γι αυτό θα βρίσκεται σήμερα Σάββατο στην Λάρισα, ενώ προ ημερών ήταν στα Γιάννινα. Παράλληλα καλεί στα γραφεία της Κουμουνδούρου υποψηφίους και στελέχη για να "γεφυρώσει" διαφορές, όπως στην περίπτωση του Βόλου.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ι. ΒΟΥΛΔΗΣ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ