Δείτε τον Πάνο Μουζουράκη στο φιλμ «Mamma Mia, Here we go again!»- Πότε έρχεται η ταινία στην Πάτρα

Στις 19 Ιουλίου έρχετα στην Πατρα  ταινία «Mamma Mia, Here we go again» σε σκηνοθεσία Ολ Πάρκερ. Θα προβληθεί τόσο στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο όσο και στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων.

Πρωταγωνιστούν οι: Λίλι Τζέιμς, Αμάντα Σέιφριντ, Κριστίν Μπαράνσκι, Ντόμινικ Κούπερ, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Τζούλι Γουόλτερς, ο Άντι Γκαρσία, η Μέριλ Στριπ αλλά και η Σερ. Στο μεταξύ όπως ίσως θα γνωρίζετε, στην μουσικοχορευτική ταινία με τα αγαπημένα τραγούδια των Σουηδών θρύλων της ποπ, Abba, συμμετέχει και ο τραγουδιστής και ηθοποιός Πάνος Μουζουράκης σ’ ένα ρόλο έκπληξη.

Η ταινία, παγκόσμιο φαινόμενο εισπρακτικά (ξεπερνώντας τα 600 εκατομμύρια δολάρια), που εκτόξευσε τον τουρισμό της Ελλάδας κι έκανε τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και το Πήλιο να γίνουν το κινηματογραφικό φόντοπολλών γάμων, το κινηματογραφικό γεγονός του καλοκαιριού επιστρέφει γεμάτο φως, θάλασσα, καλοκαίρι, τραγούδι, χορό και λαμπερούς πρωταγωνιστές, 10 χρόνια μετά, για να μας παρασύρει εκ νέου στο ρυθμό των διαχρονικών τραγουδιών των ABBA και να γεμίσει τις κινηματογραφικές αίθουσες.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ